"Enter"a basıp içeriğe geçin

Karman Mutfak Sanatları ve Turizm Derneği Afyon’da ödül aldı – Haberinolsun.net.tr

Kerman Mutfak Sanatları ve Turizm Derneği, festivalde katıldığı yarışmada Kerman’ın eşsiz lezzetlerinden yaptığı sos ile ikinci oldu.

Kerman Mutfak Sanatları ve Turizm Derneği Başkanı Maryam Evgen konuyla ilgili yaptığı açıklamada;

“Kerman Gastronomi ve Turizm Derneği olarak ana sponsorumuz Duru bulgur, Yurtsever Petrol, Yeni Karaman Otel, Ehliz Ayran, Nizam Tavukçuluk, Ahmet Dülger ve Hacı Ali Dilaver’in katkılarıyla yöresel yemeğimiz şebit pilavını hazırlamış bulunmaktayız. Afyon Uluslararası Mutfak Sanatları ve Turizm Festivali’nde Kerman Derneği’nin açılışını yapan stant Ünlü şefler ve 1000 kişinin tattığı koyun yoğurdundan yapılan yoğurdu festival alanında tüketmenin mutluluğunu yaşadık.

Karaman ile derneğimiz adına yarışan ustamız Elvan Sümer ile geleneği bozmadan girdiğim Osmanlı Mevlevi Mutfağı yemek yarışmasına katıldığımız yarışmada ikincilik ödülü ile Kerman’a gelmenin gururunu yaşıyoruz. . Koyun eti ve krank kebapları, bulgurlu acı pilav ve ev yapımı oberuk peyniri sosumuz.

Bu festivalde emeği geçen ve bizleri yalnız bırakmayan sponsorlarımız ve dernek üyelerimiz Meryem Evsin, Elvan Somer, Konit Özil, Halil Eldir, Gül Tanrıverdi, Kadriye İnoğlu, Kadriye Tonk, Hatice Ekiz, Esra Uysal’a teşekkür ederiz. ”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

İlk Yorumu Siz Yapın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir