medyauzmani.com
Vitaminsiz Kayıt MEB 2019 – Haberin Olsun!

Vitaminsiz Kayıt MEB 2019

bir vitamine kaydolun vitamin meb’e ücretsiz kaydolun ilkokula ortaokula ücretsiz nasıl kayıt olunur

İnternet ve bilgisayarlar hayatımızın her alanına girdi. Bir işe başladığımızda, bunu çevrimiçi ortamda nasıl yürütebileceğimizi merak ederiz. Okulların kapılarını açtığı bu günlerde veliler çocukları için en iyi hizmeti nasıl alacaklarını düşünüyor. Bunun da online çözümü var: MEB Vitamin

mepevitamin

Vitamin Meb, ilkokul ve ortaokul öğrencilerinin yanı sıra öğretmenler için bölümler ve bilgiler içerir. İlkokul öğrencilerine tüm dersler uygulamalı ve videolu bir şekilde anlatılmaktadır. Bununla birlikte, sitede testler ve sorunlara yönelik çözümler de bulunmaktadır. Bu web sitesi ders çalışmayı eğlenceli hale getirecek.
Matematik, Fen, Türkçe, Sosyal Bilgiler, Resim, Müzik, Tarih, Coğrafya ve diğer derslere Meb Vitamin üzerinden ulaşmak mümkündür.

Ücretsiz Meb Vitamin üyesi olabilirsiniz. Bu site, Milli Eğitim Bakanlığı’nın bu site üzerinden derslerinizi tekrarlayabileceğiniz destek sitesidir. Okulda öğretmeninizin öğrettiği konuları evde görsel olarak çoğaltabilirsiniz. Tüm uygulamalarınız ile puan toplayabilir ve puanlarınızı biriktirebilirsiniz.

Üye olmak için TC kimlik numaranız, e-posta adresiniz ve doğum tarihiniz dışında bir şeye ihtiyacınız yok.

MEB Vitamin Kaydı ve Vitaminsiz Kayıt ile ilgili sorularınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın