medyauzmani.com
TRT Spor uydu kanalı, Real Madrid Barcelona kodu, maç 18 Ocak 2012 – Haberin Olsun!

TRT Spor uydu kanalı, Real Madrid Barcelona kodu, maç 18 Ocak 2012

Real Madrid ve Barcelona, ​​18 Ocak 2012 Çarşamba ve 25 Ocak 2012 Çarşamba günü Kral Kupası çeyrek finalinde iki kez karşılaşacak. Bu dev maç TRT Spor ekranlarından yayınlanacak. Ancak TRT 3 olarak da yayın yapan TRTspor, maç sırasında şifre gireceğini duyurdu. Maçı Dijital Uydulardan izlemek isteyen izleyiciler için TRT Spor Güncel Uydu Kodları ve Uydu Kodu nasıl çözülür sayfamıza ekledik. Ayrıntılar burada:

TRT Spor ve TRT HD kanallarında yayınlanacak olan Kral Kupası maçları (Real Madrid Barcelona), uydu şifreleri ve giriş yöntemleri aşağıdaki gibidir:

Uydu alıcınızın Biss bölümünde aşağıdaki değerleri girerek maçları sorunsuz bir şekilde izleyebileceksiniz.

1. Uydu alıcınız Biss’in şifresini çözme yeteneğine sahip olmalıdır. Çoğu uydu alıcısında bu özellik var ama aktif değil. Uydu alıcısının şifre çözme özelliği açılmıyorsa uydu alıcısını satın aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

2. Uydu alıcınızın “CAS”, “Tuş Girişi”, “CAS Sistemi”, “CAS Tuşları” veya benzeri bir adla etiketlenmiş menüsündeki TUŞ giriş menüsüne geliniz.

3. Açılan listede şifreleme türlerinden (Password Type, Cas Type veya benzeri bir seçenek) Biss’i seçin.

4. Açılan menüdeki yönergeleri takip ederek aşağıdaki değerleri giriniz.

  • TRT için; Biss ID: 0x1FFF veya 0x1FFE (6 hane ise Biss ID 0x001FFF veya 0x001FFE olarak girilmelidir)
  • Biss TP: 11919/24444 (V) (Bu, bazı modellerde gerekli değildir.)
  • Anahtar/değer çifti: 10000000000000 (12 basamak varsa, anahtar/değer çifti 100000000000 olmalıdır.)

5. Parolayı kaydedin (Kaydet veya Tamam veya Kaydet veya Tamam) ve menüden çıkın.

6. Şifreyi kaydetmenize rağmen hala izleyemiyorsanız ve hala “Kanal şifrelidir” gibi bir uyarı görüyorsanız uydu alıcınızı kapatıp açın.

7. Alıcı yine de şifreyi çözemiyorsa lütfen cihazınızı satın aldığınız yetkili servisten destek isteyiniz.

Trtspor Uydu Şifresi Nasıl Çözülür Real Madrid Barcelona Maçı TRT Spor Uydu Şifresi 18 Ocak 2012 TRT3 TRT Spor Güncel Uydu BISS Anahtar Şifreleri TRT Spor Uydu Şifresi Nasıl Girilir Uydu TRT Spor La Liga Bundesliga maçları Uydu şifreleri nasıl çözülür Mevcut şifreler Biss 01/18/2012

Next-NextStar, Goldmaster, Arçelik Kaon, Kaon merkezli Ora & Sunny Roadstar Redline Focus Yumato Free TV Sansui Next 2000 Vestel Nextwave Samsung Seikon Premier NextStar YE-12500 FTA PLUS Seoul Taplin, Akai, Satech, Metaware Starsat Neta Baff Botech Strom Amstrad, Beko Dijital uydu donanımının şifresini yukarıya biss anahtarlarını girerek en son yazılımlarla çözebilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın