medyauzmani.com
TRT Spor kanalı internette canlı yayın TRT 3 Spor – Haberin Olsun!

TRT Spor kanalı internette canlı yayın TRT 3 Spor

İspanya’da gözler dünyanın en büyük derbisine çevrildi. Real Madrid-Barcelona maçı TRT Spor ekranlarından TRT Spor ekranlarından tam 23:00 CET yayınlanacak.Real Madrid-Barcelona maçı Derszamani.net üzerinden sizlerle İşte Real Madrid-Barcelona maçı ve El Clasico… 18 Ocak , 2012 TrtSpor izle

İspanya’da nefesler tutuldu, gözler Çarşamba akşamı saat 23.00’te Real Madrid ile Barcelona arasında oynanacak ve TRT Spor’dan canlı yayınlanacak El Clasico’ya çevrildi. Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho, Santiago Bernabeu Stadı’nda oynanacak olan Kral Kupası’nın ilk maçı öncesi Arjantinli yıldız Angel Di Maria’yı Barcelona karşısında ilk 11’e sokmaya hazırlanıyor.

İspanya Kral Kupası çeyrek finalinde Real Madrid ile Barcelona bu akşam karşı karşıya gelecek. Tüm dünyanın nefesini tutarak izleyeceği bu karşılaşmanın ilk maçı Real Madrid’in kendi sahasında, Santiago Bernabéu’da oynanacak.

TRT Spor İzle, TRT Spor Canlı İzle, Real Madrid Barcelona Maçı Trtspor Canlı İzle 18.01.2012, TRT Spor Sitesi Real Madrid Barcelona Maçı Online İzle, TRT3 TRT Spor olarak yayınlanıyor. TRT Spor’u aynı anda bu sayfadan canlı izleyebilirsiniz. Trtspor.com izle

TRT Spor Canlı Yayın / Tam ekran görüntülemek için resme çift tıklayın

Türkiye saati ile 23:00’te başlayacak karşılaşmayı TRT Spor ekranlarından izleyebilirsiniz. El Clásico’ya hakem Casar Muñiz Fernandez başkanlık edecek. Ayrıca iki takım arasındaki Kral Kupası çeyrek final rövanş maçı, önümüzdeki hafta Çarşamba günü Camp Nou’da oynanacak.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın