medyauzmani.com
Tıkalı tuvalet gideri nasıl açılır? – Haberin Olsun!

Tıkalı tuvalet gideri nasıl açılır?

Tuvalet neden tıkanır? Ve en önemlisi tıkanan tuvalet kanalı nasıl açılır?

Tıkanmış tuvaletler bir sıkıntı değildir. Aynı zamanda çok yaygındır.

Genellikle, bir tıkanıklığın ilk ipucu, tuvaleti sifonu çektiğinizde yavaş bir sifon veya su sıçraması sesidir. Bir sorunun ilk belirtisinde bir tesisatçı çağırmak, daha fazla sağlıksız yan etkiden kaçınmanıza ve tuvalet gideri sorununuzun temel nedenini etkili bir şekilde teşhis etmenize yardımcı olabilir.

Tıkanmış tuvaletlerin yaygın nedenleri

Yedek tuvaletler can sıkıcı olmaktan öte, sağlıksız, dağınık olabilir, pahalı onarımlara yol açabilir ve tüm banyonuzu işe yaramaz hale getirebilir.

Tıkanmış bir tuvaletle uğraşıyorsanız, sorunu hızlı bir şekilde çözmek, tıkanan tuvaletin nedenini bulmak ve gelecekte tekrarlanmaması için harekete geçmek önemlidir. İşte tıkanmış tuvaletlerin en yaygın nedenlerinden bazıları.

Tıkanmış tuvaleti temizleyin

fazla tuvalet kağıdı

Tuvalet kağıdının sık kullanımı ve kolay kırılmayan tuvalet kağıdı bir noktadan sonra tuvaleti tıkayacaktır.

Pistonlar genellikle bu tıkanıklıkları giderebilir, ancak tuvalet kağıdı başka nedenlerle birleşerek daha büyük bir tıkanıklık oluşturabilir. Bu ciddi bir tıkanıklıksa, kanalizasyon borularını açmak ve tıkanıklığı gidermek için deneyimli bir tesisatçının yardımı gerekecektir.

Yıkanamayan eşyaların yıkanması

Tuvalete atılması gereken sadece iki şey vardır, tuvalet kağıdı ve atık. Küçük çocuklar, oyuncaklarının kasenin etrafında koşturmasını izlemekten çok etkilenirler ve tuvalette kaybolabilirler, bu nedenle çocuklarla uygun tuvalet prosedürleri hakkında konuşurken aktif olmanız gerekir.

Yetişkinler de akış kötüye kullanımından suçlu olabilir. Aşağıdaki ürünler tuvalete atılmamalıdır:

  • kadın ürünleri
  • Şiir
  • taş eşya
  • kağıt havlu
  • peçeteler
  • pamuk topları
  • Q-ipuçları
  • Diğer öğeler genellikle “yıkanabilir” olarak yanlış anlaşılır.

Ek olarak, tankın üstündeki alanı temiz tutmak, kazara yabancı cisimlerin yıkanması riskini ortadan kaldırmaya yardımcı olabilir. Tuvaletin üzerindeki raflar, fazladan depolama için iyi bir alan kullanımı gibi görünüyor, ancak tuvalete fark edilmeden bir şeyler girip çıkabiliyor.

Sert su sorunları

Sert su, tuvaletten çıkarılması zor olan minerallerin birikmesine neden olur. Sert su ile ilgili sorun, boru sisteminizden su ve atık su akışını kısıtlamasıdır.

Tesisatçının tuvalet sisteminizi temizlemek için özel bir solüsyon kullanması kolay, kısa vadeli bir çözümdür. Kalıcı bir kurulum için, birikmeyi önlemek için bir su yumuşatıcı takmayı düşünebilirsiniz, böylece su tuvaletinizi tıkamadan önce arıtılır.

Ana tahliye tıkanıklıkları

Evinizdeki tıkanmış bir ana gider, yedek tuvalete neden olabilir. Tesisatçılarımız, tıkanmanın nedenini ve yerini izole eden video teknolojisi de dahil olmak üzere çeşitli inceleme yöntemleri kullanarak drenaj borularınızı denetleyebilir.

Büyük drenaj tıkanıklıklarının nedeni mutlaka borunun yanlış kullanımı değil, yaprakların, kayaların, çamurun ve diğer kalıntıların birikmesidir.

Tıkanmış bir tuvalet nasıl düzeltilir

Tıkalı tuvaletlerin yaygın nedenlerini bilmek ve en iyi banyo uygulamalarını takip etmek, bu uygunsuz tesisat sorunuyla karşılaşma olasılığınızı azaltabilir.

Tuvalet tıkanmışsa, bir piston deneyebilir ve sorunu kendiniz çözmeye çalışabilirsiniz. Yabancı cisimlerin veya tesisat sisteminizin doğal tasarımının neden olduğu daha ciddi tıkanıklıklarda, akışı devam ettirmek için profesyonel bir tuvalet tesisatçısının uzmanlığına ihtiyacınız olacaktır.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın