medyauzmani.com
Survive’ın İngilizce Cümlelerde Kullanımı – Haberin Olsun!

Survive’ın İngilizce Cümlelerde Kullanımı

Survive’ın İngilizce Cümlelerde Kullanımı

Survive ile ilgili cümleler

Survive (Fiil) Türkçe Karşılığı: Hayatta kal ve hayatta kal

  1. hayatta kaldım Dün geceki araba kazası. (Dün gece araba kazasından sağ kurtuldum.)
  2. O güçlü bir adam ve bunu yapabilir. hayatta kalmak her koşulda. (O sert bir adam ve her durumda hayatta kalabilir).
  3. bitkiler yapabilir hayatta kalmak şiddetli hava koşullarında. (Bitkiler aşırı hava koşullarında hayatta kalabilir.)
  4. Uçak kazasından sonra geriye sadece birkaç kişi kalmıştı. hayatta kaldı. (Kazadan sadece birkaçı hayatta kaldı.)
  5. Hayvanlar için bunu yapmak zordur. hayatta kalmak Vahşi doğada yiyecek ve su olmadan. (Hayvanların doğada yiyecek ve su olmadan yaşamaları zordur.)
  6. bir yol bulmalıyız hayatta kalmak bu zor ekonomide. (Bu zorlu ekonomide hayatta kalmanın bir yolunu bulmalıyız.)
  7. şirket başardı hayatta kalmak Ekonomik kriz. (Şirket ekonomik krizden sağ çıkmayı başardı.)
  8. Kazadan sağ kurtulanlar yoldan geçen bir tekne tarafından kurtarıldı. (Gemi kazasından kurtulanlar yoldan geçen bir tekne tarafından kurtarıldı.)
  9. Bazı hayvan türleri evrimleşmiştir. hayatta kalmak zorlu ortamlarda. (Bazı hayvan türleri aşırı ortamlarda hayatta kalmak için evrimleşmiştir.)
  10. Yürüyüşçü, ondan önce üç gün boyunca vahşi doğada kayboldu. hayatta kaldı. (Yürüteç, bağışlanmadan üç gün önce vahşi doğada kayboldu.)
  11. Devlet depremzedelere yiyecek ve barınak sağladı. (Depremden kurtulanlara hükümet tarafından yiyecek ve barınak sağlandı.)
  12. Astronotlar, uzay gemileri bozulduğunda hayatta kalmak için becerilerini kullanmak zorunda kaldılar. (Astronotlar, uzay gemileri bozulduğunda hayatta kalabilmek için hayatta kalma becerilerini kullanmak zorundaydılar.)
  13. Kanser teşhisi kondu ama atlattı hayatta kalmak tedavi gördükten sonra (Kanser teşhisi kondu ancak tedavi gördükten sonra hayatta kalmayı başardı.)
  14. Küçük kuş yapamadı hayatta kalmak Ve soğuk kış öldü. (Küçük kuş soğuk kışa dayanamadı ve öldü.)
  15. Uçak kazasından kurtulanlar tam da bunu yapmak zorunda kaldı. üzerine
  1. bir amaç ile hayatta kalmak Çölde yanınızda yeterince su taşımalısınız. (Çölde hayatta kalabilmek için yanınızda yeterince su taşımanız gerekir.)
  2. Şirket, başarılı olmak için bazı zor kararlar almak zorunda kaldı. hayatta kalmak gevşek. (Şirket durgunluktan kurtulmak için bazı zor kararlar almak zorunda kaldı.)
  3. Askerler, savaş sırasında ormanda hayatta kalabilmek için becerilerini kullanmak zorundaydı. (Askerler, savaş sırasında ormanda hayatta kalma becerilerini kullanmak zorunda kaldılar.)
  4. Bazı insanlar bunun için güçlü bir iradeye sahiptir. hayatta kalmak Hem de büyük bir olumsuzluk karşısında. (Bazı insanlar büyük zorluklarla karşılaştıklarında bile hayatta kalma konusunda güçlü bir iradeye sahiptir.)
  5. Gemi enkazından kurtulanlar, kurtarılmadan önce haftalarca ıssız bir adada mahsur kaldılar. (Gemi kazasından kurtulanlar, kurtarılana kadar haftalarca ıssız bir adada mahsur kaldılar.)

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın