medyauzmani.com
Sokak ve kahramanlar kısa özet – Haberin Olsun!

Sokak ve kahramanlar kısa özet

Sokakta kitap özeti ve analizi ile sayfamızda. 100 temel eserden biri olan kahramanın sokaktaki kişilik özellikleri analizinin kısa bir özetini hazırladık. Sitemizde tüm kitapların özetlerini bulabilirsiniz.

Kitabın özeti ve sokaktaki kahramanlar

Bir mahallede bir cinayet işlenir. Bir kadının öldürülmesinde, sanık katilin oğlu olduğuna inanılıyor. Ancak oğlu bunu reddeder ve cinayeti kendilerinin işlediğini söyler. İş karışır, önce hapsedilir, sonra akıl hastanesine kaldırılır.

Kazayı araştırmak için bir komiser atanır. Satın alma müfettişi, cinayet zanlısının çocukluk arkadaşıdır. Bu cinayeti işlediğine inanmıyor. Eski mahallesine gider, çocukluk günlerini hatırlar ve olayı araştırmaya başlar.

Cinayetin işlendiği yerde madeni bir ses işitir: Biz, şeytan ve cinler kadını öldürdük. Arkadaşı hakkında bir fikri var. sen onu ziyarete git Tartışıyorlar. Soruşturma derinleşiyor. Saraydaki genç beyefendi, komiserin arkadaşının cinayet sırasında orada olmadığını bildirir. Kadının oğlu hayatta kaldı.

Komiser ve arkadaşı olaya ışık tutmak için sürekli sohbet halindedir. Arkadaşı da gece gündüz durmadan dua eder ve Allah’a dua eder. Sokakta garip şeyler oluyor. Ancak sırlar çözülemez. işler karmaşık.

Cinayeti çözmek için reşit olmayanlar soruşturmalara dahil olur. Sarayda şeytanın ayininin yapıldığı ortaya çıktı. Little Bay ve dadı da ölür. Muhtemelen cinayetler arasında bir bağlantı var. Ancak cinayetler hiçbir zaman çözülmedi. Durum dayanılmaz olacak. Hikayenin sonu yok.

Şampiyonlar

yatak: Şüpheli olarak tutulan dindar bir kişidir.

yetkili: Zanlının çocukluk arkadaşıdır.

Onlar: Cinler ve şeytanlar öyle olduğuna inanılan şeylerdir.

Genç efendi: Orada malikanenin varislerinden biri olarak yaşıyor.

Sokak Kahramanları hakkında yorumlarınızı ve kitap hakkında yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın