medyauzmani.com
Seyreltme ile ilgili tümcecikler İngilizce cümlelerde nasıl kullanılır? – Haberin Olsun!

Seyreltme ile ilgili tümcecikler İngilizce cümlelerde nasıl kullanılır?

Seyreltme ile ilgili tümcecikler İngilizce cümlelerde nasıl kullanılır?

hafifletme nedir?

Azaltma, risk yönetiminde bir riski veya riski önlemek veya azaltmak için alınan önlemler veya uygulanan stratejilerdir. Azaltma, bir kriz durumunda veya doğal afetler gibi beklenmedik olaylarla karşı karşıya kaldığımızda kullanılan bir terimdir. Bu terim, afet hasarını en aza indirmek için tasarlanmış önlemleri ifade eder.

Açıklayıcı ifadeler:

  1. Bir siber saldırıyı önlemek için bazı hafifletme önlemleri almamız gerekiyor. (Bir siber saldırıyı önlemek için bazı önlemler almamız gerekiyor.)
  2. Hükümet, pandeminin etkisini azaltmak için çeşitli hafifletme stratejileri uygulamıştır. (Hükümet, pandeminin etkisini azaltmak için çeşitli ihtiyati stratejiler uygulamıştır.)
  3. Şirketimizin doğal afet risk azaltma planı mevcuttur. (Şirketimiz doğal afet azaltma planını uygulamaktadır).
  4. Ekip, potansiyel risklerle başa çıkmak için bir hafifletme stratejisi geliştirdi. (Ekip, potansiyel risklerle başa çıkmak için bir hafifletme stratejisi geliştirdi.)
  5. İtfaiye ekiplerinin müdahalesi yangının yayılmasını önledi. (İtfaiye ekiplerinin müdahaleleri yangının yayılmasını engelledi.)
  6. İklim değişikliğinin olumsuz etkilerini azaltmanın yollarını bulmalıyız. (İklim değişikliğinin olumsuz etkilerini azaltmanın yollarını bulmalıyız.)
  7. Şirket, mali krizi önlemek için bir hafifletme planı uyguladı. (Şirket mali krizi önlemek için bir hafifletme planı uyguladı).
  8. Hükümet, kasırga sonrası hafifletme ve kurtarma çabaları için fon ayırdı. (Hükümet hasarın en aza indirilmesi ve kasırga sonrası toparlanma çabaları için fon ayırdı.)
  9. İnşaat şirketi tarafından alınan hafifletme önlemleri çevre üzerindeki etkiyi azaltmıştır. (İnşaat şirketinin hafifletme önlemleri çevre üzerindeki etkiyi azaltmıştır.)
  10. Sağlık Bakanlığı’nın hafifletme stratejileri, hastalığın yayılmasının kontrol altına alınmasına yardımcı oldu. (Sağlık Bakanlığı’nın zarar azaltma stratejileri, hastalığın yayılmasının kontrol altına alınmasına yardımcı oldu.)
  11. Okul, öğrenciler arasında COVID-19’un yayılmasını önlemek için hafifletme önlemleri uygulamıştır. (Okul, COVID-19’un öğrenciler arasında yayılmasını önlemek için zarar azaltma önlemlerini uygulamıştır.)
  12. Belediye meclisi, depremin etkileriyle başa çıkmak için bir hafifletme planı geliştirdi. (Belediye meclisi, depremin etkileriyle başa çıkmak için bir hafifletme planı geliştirdi.)
  13. Kurtarma ekibinin hafifletme çabaları sel sırasında birçok hayat kurtardı. (Kurtarma ekibinin hafifletme çabaları sel sırasında birçok hayat kurtardı.)
  14. the
  1. Şirket, potansiyel riskleri değerlendirmek ve bir hafifletme planı geliştirmek için bir danışman tuttu. (Şirket, potansiyel riskleri değerlendirmek ve bir azaltma planı geliştirmek için bir danışman tuttu).
  2. Havayolunun hafifletme önlemleri büyük bir kazanın önlenmesine yardımcı oldu. (Havayolunun hafifletme önlemleri büyük bir kazanın önlenmesine yardımcı oldu.)
  3. Hükümet, petrol sızıntısının çevre üzerindeki etkisini azaltmak için hafifletme önlemleri aldı. (Hükümet, petrol sızıntısının çevresel etkisini azaltmak için hafifletme önlemleri aldı.)
  4. Hastanenin hafifletme planı, pandemi sırasında hasta akışını yönetmeye yardımcı oldu. (Hastanenin zarar azaltma planı, pandemi sırasında hasta akışını yönetmeye yardımcı oldu.)
  5. Polis departmanının hafifletme stratejileri, şehirdeki suç oranlarını düşürmeye yardımcı oldu. (Polis departmanının zarar azaltma stratejileri, şehirdeki suç oranlarını düşürmeye yardımcı oldu.)
  6. Şirket, ürünlerinin çevresel etkisini azaltmak için hafifletme teknolojilerine yatırım yaptı. (Şirket, ürünlerinin çevresel etkisini azaltmak için zarar azaltma teknolojilerine yatırım yapmıştır.)
  7. Kurtarma ekibinin hafifletme çabaları, mahsur kalan madencileri kurtarmak için çok önemliydi. (Kurtarma ekibinin hafifletme çabaları, mahsur kalan madencileri kurtarmak için hayati önem taşıyordu.)

(Türkçe çeviriler italik olarak verilmiştir.)

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın