medyauzmani.com
Şahin’in Kurhan Sakarya’nın Ürgüp’ten Paris’e getirdiği arabası görenlerin ilgisini çekiyor – Haberinolsun.net.tr – Haberin Olsun!

Şahin’in Kurhan Sakarya’nın Ürgüp’ten Paris’e getirdiği arabası görenlerin ilgisini çekiyor – Haberinolsun.net.tr

Eyfel Kulesi yakınında memleketi Noşehir’in plakalı 2001 Shaheen model arabasında türkü çaldığı anların fotoğraflarıyla sosyal medya gündemine oturan Sakarya, AA’ya araba sevgisinin İstanbul’dan geldiğini söyledi. onun gençlik yılları.

Öğrencilik yıllarında geldiği Paris’te 5 işletmesi bulunan 38 yaşındaki oyuncu, iki Mercedes, iki Tofaş Şahin ve bir Tofaş Murat’tan oluşan bir koleksiyonu olduğunu söyledi.

Sakarya, Tofaş Murat’ın arabasını önce Fransa’ya getirerek plakasını Fransız plakasına çevirdiğini, ardından getirdiği 1993 Shaheen arabası için Fransız plakasını almaya çalıştığını kaydetti.

“Shaheen’i Paris’e getirmekten gurur duyuyorum”

1.5 yıl önce gündemde olan 2001 Shaheen arabasını satın aldığını, 6 ay içinde şimdiki haline döndürdüğünü söyleyen Sakarya, arabasına kendi 14 hoparlörlü ses sistemini taktırdığını ifade etti.

Sakarya, “Şahin’i Paris’e getirmek benim, ülkem, ülkem, ülkem için gurur kaynağıdır” dedi. İfadeyi kullanın.

Turkish Falcon, Lamborghini ve Ferrari’den daha fazla dikkat çekiyor

Arabasını yolda görenlerin şaşırdığını ve çok ilgilendiğini belirten Sakarya, “(Shahin) burada Lamborghini ve Ferrari’den daha çok ilgi görüyor.” İfadeyi kullanın.

Eyfel Kulesi önünde Ankara havası oynama fikrinin nereden geldiği sorulduğunda Sakarya, “İş yerim Eyfel Kulesi’ne çok yakın, evim de çok yakın. Bir medyum olsun. Öyleydi. eğlenceyi paylaş.” cevabı verdim.

Yerli otomobil TOGG’un Türkiye için çok iyi bir proje olduğunu söyleyen Sakarya, yerli otomobil TOGG’u satın almak ve fırsat olursa burada oyun oynamak için Eyfel Kulesi çevresine getirmek istediğini belirtti.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın