medyauzmani.com
okullar ne zaman açılıyor 2018 – Haberin Olsun!

okullar ne zaman açılıyor 2018

Okullar açıldığında görüntü sonucu

Okulların kapanmasıyla yaz tatiline giren öğrenciler artık yaz aylarının tadını çıkarırken okulların ne zaman açılacağını merak ediyor. Özellikle LGS sınavına giren öğrenciler, yeni bir okulda yeni bir eğitim ve öğretim hayatına başlamak için daha motive oluyorlar. Milli Eğitim Bakanlığı 2017-2018 eğitim öğretim döneminin başlangıç ​​tarihini açıkladı. Peki bu tarih ne zaman? Sizlere bu konuda en doğru cevapları vermek amacı ile yayınladığımız bu yazımızda sizlere 2018 okulların açılışı hakkında kısaca bilgi vereceğiz.

Ortaöğretimden ortaöğretime geçiş yapacak olan öğrenciler henüz tercihlerini yapmadıkları ve hangi okula gidecekleri belli olmadığı için heyecanlıdırlar. Yeni eğitim hayatında stres ve mutluluk bir araya gelince öğrenciler yaz tatillerinin büyük bir bölümünü bu durumu düşünerek geçirebilirler. Bu nedenle öğrencilerin okulların ne zaman açılacağını bilmeleri önemlidir. 2017-2018 akademik yılı 18 Eylül 2017’de başlar ve 08 Haziran 2018’de sona erer.

Tüm öğrenciler, yeni eğitim ve öğretim hayatlarına iyi bir başlangıç ​​yaparak başarıyı hayal eder. Yaz tatilinde bol bol dinlenecek olan öğrencilerimizin yeni eğitim ve öğretim hayatlarına hazır olmaları ve 18 Eylül 2017 tarihinde sorunsuz bir şekilde başlamaları gerekmektedir.

Okullar 2018 Açılınca yazımız ile ilgili düşüncelerinizi yorum kısmından yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın