medyauzmani.com
Okul üzerine deneme – eğitim platformu – Haberin Olsun!

Okul üzerine deneme – eğitim platformu

Bu yazımızda kısaca okulun yapısını anlatacağız.

Okul, erken çocukluktan yetişkinliğe kadar insanın hayatında var olan ve insanın kendini gerçekleştirmesi için bir etki alanı oluşturan yerdir. Okullar eğitim ve öğretim yerleridir. Öğrencilerin bilgi edindikleri, öğrendikleri ve eğitimlerini tamamladıkları yerdir.

Okullar toplumun sosyal fabrikaları gibidir. Öğrencilerin yaşam deneyimi kazanmalarını sağlayan ve topluma faydalı yerlerdir. Eğitim ve öğretim ihtiyacı insani bir ihtiyaçtır. Bu nedenle, emniyete alınmalıdır.

Dünyanın dört bir yanındaki okullar her şart ve koşulda eğitim ve öğretim vermeye devam ediyor. Öyle ki, tam zamanlı stajlar yıl boyunca devam ediyor. Eğitim, 25 yıllık bir yatırım olarak uzun vadede karşılığını veren emek ve emek işidir.

Okulların statüsü ve toplumların gelişmesindeki önemi, yaygınlaşması, üretimi ve varlığı uzun vadeli yatırımlarla sağlanmaktadır. Bilim, teknoloji, sanat, edebiyat ve daha pek çok alanda okullar, fırsat ve fırsat eşitliğini sağlayarak, insanların her alandaki ihtiyaçlarına cevap vermek ve özgün fikirler üretmek için çalışırlar.

Okullar toplumun güven yuvalarıdır. Çünkü çocukluktan yetişkinliğe kadar hayatını okulda geçiren bireylerin bir kurum olarak okula güvenmeleri ve bu güven ilişkisini sürdürmeleri gerekmektedir. Hayatın gerçeği her zaman gerçekle birlikte gelmez.

Okulda kazanılan deneyimlerin gerçek hayatta da devam etmesini sağlayan okulun işlevsel yapısıdır. Bu nedenle okul başka bir dünya değil, hayatın tam kalbinde yer alan bir kurumdur.

Okulla ilgili formasyon ile ilgili yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın