medyauzmani.com
Neden Barbie’ye benzemeye çalışıyorum? – Haberinolsun.net.tr – Haberin Olsun!

Neden Barbie’ye benzemeye çalışıyorum? – Haberinolsun.net.tr

Hayat plastik, harika! gün batımı satışı Kristen Quinn Güzellik rutini ve durum ne olursa olsun taklit etmeye çalıştığı herhangi bir çocuk hakkında açıldı.

“İster golf Barbie olsun, ister Sharon Stone Barbie, o zamanlar Barbie her neyse. 34 yaşındaki Quinn, “Her zaman çabaladığım mükemmel bir estetiğe sahip” dedi. Cazibe 2 Kasım Çarşamba günü dergide yayınlanan bir röportajda.

Ağustos ayında diziden ayrılmadan önce Netflix’in ilk beş sezonunda rol alan emlakçı, Mattel’in bebeği gibi görünse de her zaman kolay olmadığını açıkladı – özellikle de ona gelince. Altın kilitleri.

“Sarı saçlarımla aşk-nefret ilişkim var. Yıllardır, belki 14-15 yaşımdan beri saçımı açmış olduğumu açıkça belirttim.” Zaten doğal olarak hafifim, belki üçüncü ton gibi. Ama sonsuza kadar saçımı boyadım. Ve bununla birlikte hasar geliyor. “

Ancak yaşlanma söz konusu olduğunda, realite yıldızı, süreci yavaşlatmak için mevcut prosedürler olduğu için “minnettar” olduğunu söyledi. “Maalesef bir şey yapamam. [getting older]Ama Botoks ve dolgu maddeleri için Tanrı’ya şükürler olsun” diye fışkırdı.

Spot ışığında yaşarken “mükemmel” görünme baskısı Quinn için nispeten yeni. Cazibe Perşembe günü, “sosyal medyası olmadığını” söyledi. gün batımı satışı 2019’da gösterime girdi. Ancak, rol aldığı oyuncularla düzenli olarak orta dramalarda yer aldığında ün kazandı.

Quinn, “Görevi anlayan tek kişi benmişim gibi hissediyorum” dedi. New York Times Temmuzda. “Hey, bu bir şov ve dünya için bir şov yapacağım” diyen tek kişi bendim.

Bir Teksaslının iddia ettiği gibi gün batımı satışı Bir gerçeklik dizisi olarak tanıtılmasına rağmen, “tutkuyla yazılmıştır”. “Buna hiç şüphe yok,” diye mırıldandı.

İzleyiciler önce şu soruyu sordu: nasıl baş orospu olunur Yazar, diziden sonra diziden ayrılıyordu. Emma Hernan Nisan ayında, beşinci sezonun bir bölümünde müvekkillerine rüşvet vermekle suçladı.

Quinn, sosyal medya aracılığıyla iddiaları kapattı ve tweet attı: “#SellingSunset başlamadan 30 dakika önce yeni sezonun ve 5.000 sahte hikayesinin tadını çıkarın.”

Ancak iş kadını, aynı ay kaydedilen 5. sezon buluşmasına, yokluğunun nedeni olarak hastalığını göstererek katılmadı.

Queen’den bir temsilci, “Kristen COVID için pozitif test etti ve oyuncular ve ekip için aşırı dikkatli olması nedeniyle yeniden bir araya gelmedi.” Dedi. bize haftalık Bu durumda. “Yapımcılar ona görüntülü sohbet etme fırsatı sundu ama o bunu yapacak kadar iyi hissetmediği için reddetti.”

Quinn sonunda gösteriden – ve ardından Oppenheim grubundan – ayrılma kararının basitçe olduğunu açıklarken Biz Mayıs ayında gösteriye kaydolduğunda olumsuz bir şekilde tasvir edilmesini beklemiyordu.

Denemek için kalplerini kutsa [to make the bribery story line a big deal]’ Ama hayır, bu kesinlikle olmadı. …Şovu izledim ve şok oldum. Tamamen şok oldum.”

Oppenheim Grubunun Kurucusu Jason Oppenheim Teksas temsilcisi, altıncı sezonun çekimlerinden önce ayrılışı hakkında samimi bir açıklama yaptı.

Quinn o zamandan beri kocasıyla birlikte kendi şirketi RealOpen’ı açtı. Hıristiyan Richard. İkisi Aralık 2019’da evlendi ve ilk çocuklarını birlikte karşıladılar, oğul Christian Georges Dumontet iki yıl sonra.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın