medyauzmani.com
MEB Veli Bilgi Sistemi – Haberin Olsun!

MEB Veli Bilgi Sistemi

LGS sonuçları 2016 E-okul üzerinden de öğrenilebilir. Çevrimiçi okulun veli bilgi sistemine erişmek için bu sayfayı kullanabilirsiniz.

Karne dağıtımına kısa süre kala Milli Eğitim Bakanlığı’nın sistemi yoğunluk nedeniyle zaman zaman kesintiye uğradı. Ancak öğrencilerin ve velilerin endişelenmesine gerek yok. Bu kesintiler kısa sürelidir. Elektronik okul hataları bu aralar ağır derse girmekten kaynaklı. bunu bilmeli Elektronik okulda veli bilgi sistemiYapılması gereken notlar nedeniyle sistem bu sıralarda kilitlenebilmektedir. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), e-okulda öğretmenlerin sınıflara daha hızlı girebilmesi için elektronik okul Ebeveyn bilgi sistemi girişleri kesintiye uğratabilir. Bu gibi durumlarda öğrencilerin sabırlı olması ve sistemin yeniden açılmasını beklemesi gerekir. E-Okul Giriş kısmı şu anda kesilse de kesinlikle çok uzun sürmeyecek. Çok kısa bir süre sonra tekrar aktif olacaktır. Elektrik kesintisi durumunda gerekli resmi duyuruları bu sayfadan yapacağız. Aşağıdaki linke tıklayarak okula giriş yapabilirsiniz.

E Okul’da neler öğrenebilirsiniz?

Öğrenciler ve veliler, istedikleri zaman Milli Eğitim Bakanlığı’nın bir hizmeti olan e-Okul’dan ders bilgileri, sınav tarihleri ​​(yazılı), devamsızlık bilgileri, sınav sonuçları gibi bilgileri istedikleri zaman öğrenebilirler.

e-okula nasıl giriş yapılır

e-Okul Veli Bilgi Sistemine erişmek için yukarıdaki bağlantıya tıklayarak bağlantıyı açın. Açılan sayfada öğrencinin TC kimlik numarası ve öğrenci numarasını girerek ikinci aşamaya geçin. İkinci sayfada sizden bazı öğrenci kimlik bilgileri istenecektir. Öğrencinin kayıt yeri, aile seri numarası, kimlik cilt numarası, doğum yeri gibi bilgiler istenecektir. İçerisine giriyoruz ve son olarak aşağıdaki görsellerden öğrenciye ait olan görseli seçiyoruz ve ardından giriyoruz. İkinci aşamanın nedeni ise tamamen güvenlik amaçlıdır.

Siz de eOkul Veli Bilgi Sistemi ile ilgili yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın