medyauzmani.com
MEB öğretmenleri alan değişikliği talepleri 16-20 Aralık 2014 – Haberin Olsun!

MEB öğretmenleri alan değişikliği talepleri 16-20 Aralık 2014

MEB saha değişikliği atamaları, 2013 bölge değişikliği atamaları ne zaman MEB Eğitimciler 2013 saha atama talepleri ne zaman değişti?

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), öğretmenler için alan değişikliği başvuru tarihini 16 Aralık 2014 olarak belirledi. Alan değişikliği yapmak isteyen öğretmenlerin 16-20 Aralık tarihleri ​​arasında bulundukları ildeki milli eğitim müdürlüklerine başvurmaları gerekiyor. Randevular 24-25 Aralık tarihlerinde verilecektir.

Öğretmen Atama ve Nakil Yönetmeliğinin 44 üncü maddesi gereğince Bakanlığa bağlı öğretmenler için alan değişikliği yapılacaktır. Alan değişikliği atamaları, mezun olduğu alandan farklı bir alana atanan, mezun olduktan sonra başka bir alanda yüksek lisans yapan ve il ve ilçe yer değişikliği ile başka bir alana atanan öğretmenlerin geçiş sürecini kapsar. 2012’de

Gerekli hizmet içi eğitimi aldıktan sonra sınıf öğretmenliğinden zihinsel engelliler öğretmenliğine geçmek veya başka branşlarda çalışırken teknoloji ve tasarım öğretmeni olmak isteyen öğretmenler bu tarihler arasında randevu başvurusunda bulunabilirler.

Öğretmen

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın