medyauzmani.com
KPSS 2012 (Orta Öğretimde Üniversite Sertifikası) sonuçları ne zaman açıklanacak? – Haberin Olsun!

KPSS 2012 (Orta Öğretimde Üniversite Sertifikası) sonuçları ne zaman açıklanacak?

2012 KPSS Yeterlilik/Önlisans Sınavı sonuçları ne zaman açıklanacak? Gözler ÖSYM’de, KPSS sonuçları her an açıklanabilir.

2012 KPSS sonuçları ne zaman açıklanacak Yüzbinlerce memur adayı bu sorunun cevabını merak ediyor. KPSS Önlisans/Ortaöğretim Sınav sonuçlarının açıklanma tarihi merakla bekleniyor.

KPSS Sınav sonuçları ne zaman açıklanacak?

22-23 Eylül 2012 tarihlerinde orta öğretim ve önlisans mezunları için KPSS yapıldı.Şimdi memur adayları 2012 KPSS tercihleri ​​ne zaman yapılacak diye soruyor.Sonuçlar açıklanır açıklanmaz Derszamani.net’tesiniz. …

ÖSYM, 2012 KPSS Önlisans/Ortaöğretim Sınav sonuçlarının tarihi hakkında resmi bir açıklama yapmadı.

2012 KPSS sonucu ne kadar süreyle geçerlidir?

2014 yılında yapılacak sınava kadar tüm memur, işçi ve müteahhitlerin istihdamında lisans, önlisans ve ortaöğretim için 2012 yılı KPSS sınav sonuçları kullanılacaktır.

2013’te sınav var mı?

ÖSYM tarafından açıklanan 2013 sınav takvimine göre 2013 yılında sadece KPSS-A öğretmenlik, müfettişlik, uzman ve müfettiş yardımcılığı olarak adlandırılan pozisyonlar için sınav yapılacaktır. Bunun dışında başka bir sınav bulunmamaktadır.

Ekspertiz alırken nasıl randevu alınır?

ÖSYM kamu kurumlarındaki açık kontenjanları yayınlamaktadır. Adaylar kendi bölümlerinden mezun olmak isteyen çalışanları tercih edeceklerdir. Başarı notuna göre yerleştirme yapılır ve adaylar herhangi bir sözlü sınava tabi tutulmadan pozisyonlara atanırlar.

KPSS 2012 sonuçları ne zaman açıklanacak, KPSS 2012 sonuçları, KPSS ÖSYM sonuçları ne zaman açıklanacak?

19 Ekim 2012

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın