medyauzmani.com
Konya’nın ilk espor merkezi – Haberinolsun.net.tr – eğitimlere başladı – Haberin Olsun!

Konya’nın ilk espor merkezi – Haberinolsun.net.tr – eğitimlere başladı

Meram Belediyesi’nin Yeni Nesil Eğitim Projesi Meram Gelişim Akademisi kapsamında Konya’nın ilk e-spor merkezi YouTube Akademi, Dijital Oyun Tasarım Atölyesi ve Yeni Nesil Eğitim Merkezi’nde eğitimler başladı. Mehmet Ali Özboğaday Gençlik Merkezi’nde faaliyete geçen akademide, alanında uzman antrenörler tarafından gençler yetiştiriliyor. Öğrenciler için Yeni Nesil Eğitim Merkezi bünyesinde Cebir Atölyesi, Astronomi Atölyesi, Havacılık ve Uzay Atölyesi, Mimarlık ve Sanat Atölyesi, Bilim ve Bilim Atölyesi, Meslek Atölyesi, Dil Atölyesi, Maker Atölyesi, Müzik Atölyesi ve Diksiyon Eğitimi düzenlenmektedir.

“Gençlerimize yeni ufuklar açıyoruz”

Gençlere yapılan yatırımların değerine dikkat çeken Miram Belediye Başkanı Mostafa Kafush, “Teknolojinin gelişmesiyle birlikte çocuklarımızı ve gençlerimizi ilgilendiren alanlarda da çalışmalarımıza hız veriyoruz. Elektronik Spor alanında eğitimlerimize başladık. Eğitimin yeni nesli olarak hayata geçirdiğimiz MEGA ile nesillerimizi başarılı bireyler olarak yetiştirmek amacıyla Yeni Neslin Öğrenme Merkezi ve Yeni Neslin Öğrenme Merkezi MEGA ile nesillerimizin hayatlarına dokunmaya devam ediyoruz.Çocuklarımız ve gençlerimiz Meram ve Konya’da yaşayanlar ortaya koyduğumuz projelerle büyük hedeflere ve hayallere birlikte koşuyor Konya’nın ilk espor merkezi YouTube akademisi ve atölyesi olan Dijital Oyunlar ve Yeni Nesil Eğitim Merkezi gençlerimize yeni ufuklar açmak için hayata geçirdi.

Eğitim 1 ila 3 ay arasında sürecektir.

Konya’nın ilk espor merkezi Youtube Akademi, Dijital Oyun Tasarım Atölyesi ve KOP Yeni Nesil Eğitim Merkezi hakkında bilgi veren Başkan Çavuş, “Mehmet Ali Özboğaday Gençlik Merkezi’nde başlayan eğitimler branşlara göre 1 ay ile 3 ay arasında sürecek. • Espor Merkezi’nde bilgi ve teknolojileri kullanarak gençlerimizin zihinsel ve fiziksel becerilerini geliştirdikleri bir faaliyet alanımız var.Proje kapsamında gençlerimizi dijitalin büyük yarışında öne çıkaracak eğitimler de veriyoruz. Büyük kitleler tarafından benimsenerek popüler bir mecra haline gelen oyun tasarım atölyesi ve aylık 1,9 milyar tekil ziyaretçisi ve 5 milyar video izlenen YouTube. , çocuklarımız makine kodlamasından diksiyon öğretimine, Cebir atölyesinden müzik derslerine kadar birçok alanda kendilerini geliştirme fırsatı buluyor. ”

MEGA kapsamında aldıkları eğitimin kendilerine büyük katkılar sağladığını belirten öğrenciler, meslek hayatları doğrultusunda bu projede yer almaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş’a teşekkür ettiler.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın