medyauzmani.com
Konya kazasında hayatını kaybeden belediye çalışanı toprağa verildi – Haberinolsun.net.tr – Haberin Olsun!

Konya kazasında hayatını kaybeden belediye çalışanı toprağa verildi – Haberinolsun.net.tr

Konya’da trafik kazasında hayatını kaybeden Beyşehir belediyesi çalışanı Hasan Besri Acıvitci, son yolculuğuna gözyaşları içinde veda etti.

Beyşehir Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde grafik tasarımcı olarak çalışan 41 yaşındaki Igevichi için Beyşehir belediyesindeki hizmet binası önünde cenaze töreni düzenlendi.

Beyşehir Belediye Başkanı Adil Bayındır burada yaptığı konuşmada Ajevici’nin “soylu” bir karaktere sahip olduğunu belirterek, “Gece gündüz emirlerimizi yükselten oğuldu.

– Karısını çemberin Konya merkezine götürüyordu

Ajevici’nin kazadan önce kendisine mesaj attığını doğrulayan Bayındır, “Dün kontrol edemediği bir gündü. Gitmek zorunda kaldı. Eşi KPSS sınavına girdiği için kaçtı. Kusura bakmayın söylemek zor. O halde bırakın. emeğini verdi. Çünkü haklı. Bizde. Allah onun yerinde. Allah onları cennetinde mükafatlandırsın ve onu Elçisine yakın eylesin. Hepimize başsağlığı dileriz.” İfadeler kullanın.

İjevici’nin cenazesi, Garşi Camii önünde kılınan namazın ardından ilçe mezarlığına defnedildi.

Agevichi’nin arkadaşları Beyşehr Belediyesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nde çalışırken boş masaya karanfil bıraktı.

Öte yandan trafik kazasında ağır yaralanan ve Necmettin Erbakan Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılan 31 yaşındaki eşi İslam Acevitje’nin hayati tehlikesinin devam ettiği öğrenildi.

Hasan Besri Ajevici gözetimindeki 06 BAA 386 plakalı araç, Konya-Beyşehir karayolunun beşinci kilometresinde karşı yönden gelen Khairullah’ın kullandığı 38 ADK 421 numaralı kamyonla çarpıştı. İjevici’nin olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi.

Kamyon şoförü Hayrullah Ç. Tutuklanmıştı.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın