medyauzmani.com
Kompakt SUV Toyota’dan “bZ” – Haberinolsun.net.tr – Haberin Olsun!

Kompakt SUV Toyota’dan “bZ” – Haberinolsun.net.tr

Toyota, dünya prömiyeri ile 2022 Los Angeles Otomobil Fuarı’nda yeni bZ Compact SUV konsept otomobilini tanıttı.

Toyota’dan yapılan açıklamaya göre Beyond Zero ürün yelpazesini genişletmeyi planlayan şirket, bu yeni konsept ile geleceğin nasıl olacağını göstermiş oldu. Otomobilin tasarımını Los Angeles fuarında sergileyen Toyota, Aralık ayında konsept hakkında daha fazla bilgi vermeye hazırlanıyor.

Toyota BZ kompakt SUV konsepti tamamen elektrikli bir araç olarak tasarlanmıştır. Minimalist bir tasarıma sahip araç, çevre üzerinde en az etkiye sahip olacak şekilde sürdürülebilir malzemelerle geliştirildi. Aerodinamik tasarımı ve fütüristik görünümüyle dikkat çeken bZ Compact SUV Concept, dinamik performans, lider teknoloji ve şık görünümü bir arada sunmayı amaçlıyor.

Konseptin zarif tasarım dili, otomobilin birinci sınıf malzemelerle tamamlanan kabininde de kendini gösteriyor. Beyond Zero temasını temel alan tasarım ekibi, vegan ve geri dönüştürülmüş malzemelerden yapılmış koltuklar gibi çeşitli eko-dokunuşlar yarattı.

Konseptteki araç içi kişisel asistan, gelen komutlara cevap vererek sürücü veya yolcularla görsel ve işitsel olarak iletişim kurabiliyor.

Beyond Zero programının bir parçası olarak Toyota, karbon nötr olma yolunda alternatif yakıtlar ve sıfır emisyonlu güç üniteleri için ileri teknolojiler sunmaya devam ediyor.

Çeşitli elektrikli ürün grubu, Toyota’nın 2050 yılına kadar küresel karbon nötrlüğüne doğru ilerlemesine de katkıda bulunacak.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın