medyauzmani.com
ingilizce yeni yıl mesajları 2015 – Haberin Olsun!

ingilizce yeni yıl mesajları 2015

2017 için İngilizce yazılmış anlamlı ve güzel Yeni Yıl kutlama mesajları. Sevdiklerinize gönderebileceğiniz etkileyici ve düşündürücü İngilizce Noel mesajları

Hayatın kaynağı Aşk, aşkın tutkusudur, tutku bir amaçtır, amaç biriyle bir şeyler paylaşmak, dostluğu paylaşmaksa, dostluk ise her zaman aklını hatırla! Yeni yılda ve dostluğumuzun daha da güçlenmesinde, bana daha nice mutlu yıllar dilerim! Yeni yıl kapımızda 2011 yılına kadar her yeni gün geleceğinizi daha güzel yaratmak dileğiyle bugünlerde olmasını istediğiniz her şeye gireceğiz, sizlerin istekleri doğrultusunda mutlu olacaksınız! Yılbaşı!

yeni yılda; Hayat kurtarın, aşkı kaçırmayın, bu zamanda dilek dileyin, düşmemek için ikiyle çarpın ve bunu gerçekleştirmek için zaman ayırın Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

2011 acımızla, sevincimizle geride kalacak 2011 daha çok umut, daha çok neşe, daha çok mutlulukla hayata kattığınız güzel ve mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep yanınızda olsun yeni yıl size ve tüm sevdiklerinize sağlık, mutluluk , neşe, başarı, bol para, Sevgi ve Barış getirmek istiyorum Yeni Yılınız Kutlu Olsun!

Geçmişin örtülerinden ters giden bembeyaz kar, bize yeni bir gelecek ve yeni bir başlangıç ​​sunar, tüm insanlık için yeni bir yıl, ülkemiz için barış, yeni yılın mutluluk getirmesi ümidiyle, tebrikler, her şey gönlünüzce olsun. !

2011 yılına kadar her olumsuzluğun sizi unutturduğu bir yıl olsun.Dileklerle dolu bir yıl dileriz.

Yeni yıla girerken, sevgi ve barış, savaşlar, acılar ve afetler gibi bir yıl içinde eşinin ölümü gibi Nice’i yıllarca tutması dileğiyle!

Kardeşlik doğdu, toplama sevdası, belki hala, belki hala yorgun, hala mutlu, hala umut dolu, hala sevgi dolu uzun yıllar!

2011’de hayalini kurduğunuz umutsuzluklarla tanışmak için, mutlu ve sağlıklı bir yeni yıl dileyerek kalmanıza gerek yok!

Yeni Yılınız Kutlu Olsun, Yeni Yılınız Kutlu Olsun, ayrıca sağlık, başarı ve mutluluklar olsun.

Yeni yılda her şeyin kalbinizde olmasını diler, tüm beklentilerinizi mutlu bir doğum gününe sığdırmak dilerim.

Bugün gelmiş geçmiş en kötü gün Gülme Yeni Yıl Arifesi en içten gülümsemelerle dolu ve geçmenizi dileyen Mutlu Noeller ile dolu.

Yeni yılın size neşe ve mutluluk getirmesini en içten dileklerimle

Birlikte, el ele, daha güzel yıllara, Mutlu Yıllar!

Şeker ve bal gibi güzel yılların hayalini kurarak güzel bir yıl geçirmenizi dilerim.

Aşk hayatın kaynağıysa, aşk tutkuysa, tutku amaçsa, amaç biriyle bir şeyler paylaşmaksa, paylaşmaksa dostluksa, o zaman dostluğu hatırla, hep aklımdasın! Yeni yılda dostluğumuz daha güçlü ve daim olsun, nice mutlu yıllara!

2011 nolu hesabına 365 gün daha yatırılmıştır, mutlulukla geçirmenizi dilerim.

Yeni bir yıl daha kapımızda, 2011 yılına girdiğimiz bu günlerde dilediğiniz her şey gerçekleşsin, her yeni gün bir öncekinden daha güzel, isteklerinize göre ve sizi mutlu edecek bir gelecek yaratsın. mutlusun! Mutlu Yıllar!

yeni yılda; Yaşatmak için, aşktan mahrum kalmayın, istiyorum demeyeyim, bu sefer hayallerinizi ikiye katlayın ve onları gerçekleştirmek için zaman ayırın, İyi ki doğdun!!

2014 hüzünlerimizi, sevinçlerimizi geride bırakacak 2015 daha çok umut, daha çok neşe, daha çok mutluluk getirsin Hayatınızda nice yıllar, mutlu yarınlar, gerçek dostluklar hep sizinle Sağlık, mutluluk, neşe, başarı, bol para, sevgiler hepinize sevdiklerinize Barış ve mutluluklar dilerim ve yeni yılınız kutlu olsun!!

Bembeyaz kar geçmişin hatalarını örter ne olursa olsun bize yeni bir gelecek ve yeni bir başlangıç ​​sunar.Yeni yıl tüm insanlığa ve ülkemize barış ve mutluluk getirsin.Her şeyin gönlünüzce olmasını dilerim!

2015’i 2014’ün tüm olumsuzluklarını unutturan, dileklerimizin gerçekleştiği bir yıl olsun.

Yeni yıla girerken sizlere sevgi ve barış diliyorum. Savaşlar, acılar ve felaketler bir yıl önceki gibi geride kalsın. Mutlu Yıllar!

Uzun yıllar kardeşler doğduğunda aşk birleşmişti, belki durgun, belki yorgun ama mutlu ama iyimser ama sevgi doluydu!

2015’te umutsuzluğa kapılmayın ve hayallerinizi gerçekleştirin. Yeni yılınız mutlu ve sağlıklı geçsin!

Yeni yılınız bize mutlu, size de mutlu yıllar sağlık, başarı ve mutluluk dolu geçsin

Yeni yılda her şeyin gönlünüzce olmasını diler, tüm beklentilerinizin gerçekleşmesini dilerim. Yeni Yılınız Kutlu Olsun.

En kötü gün hiç gülümsemediğimiz gündür.Yeni Yılınız Kutlu Olsun En içten gülümsemelerle nice mutlu yıllar dilerim.

Yeni yılın size neşe ve mutluluk getirmesi en içten saygılarımla.

Hep birlikte daha güzel yıllara, Mutlu Yıllar!!!

Sana tatlı ve rüya gibi bir yıl diliyorum

2017 ingilizce yılbaşı mesajları, ingilizce yılbaşı sözleri 2017, ingilizce yılbaşı karşılama mesajları ingilizce yılbaşı mesajları hazır, yılbaşı mesajları ingilizce yazılıyor, yılbaşı mesajları, metin mesajları ingilizce yeni yıla hazır 2017

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın