medyauzmani.com
İngilizce cümlelerde sessiz konuşma ile ilgili cümleler nasıl kullanılır? – Haberin Olsun!

İngilizce cümlelerde sessiz konuşma ile ilgili cümleler nasıl kullanılır?

İngilizce cümlelerde sessiz konuşma ile ilgili cümleler nasıl kullanılır?

Sessizlik ile ilgili ifadeler (cümledeki Sessizlik örnekleri)

az konuşan: Sessiz, konuşkan değil

  1. adam suskun Muhabirin sorularına cevap vermeyi reddetti. (Sessiz adam muhabirin sorularına cevap vermeyi reddetti.)
  2. John genellikle sakindir. az konuşan At aile toplantıları. (John aile toplantılarında genellikle çok sessizdir.)
  3. onun için az konuşan Doğa çoğu zaman onun arkadaş edinmesini zorlaştırırdı. (Sessiz doğası çoğu zaman arkadaş edinmesini zorlaştırırdı.)
  4. Öğretmen, öğrencilerinden birinin alışılmadık biri olduğunu fark etti. az konuşan Sınıfta. (Öğretmen, öğrencilerinden birinin sınıfta çok sessizleştiğini fark etti.)
  5. O onun tarafından biliniyor az konuşan Stoacı davranış ve ifade. (Sakin tavırları ve metanetli ifadeleriyle tanınır.)
  6. karşın az konuşan Doğa, mükemmel bir dinleyiciydi. (Sessiz doğasına rağmen mükemmel bir dinleyiciydi.)
  7. the az konuşan Sanatçı, eserinin kendi adına konuşmasına izin vermeyi tercih etti. (Sessiz sanatçı, eserinin kendi adına konuşmasına izin vermeyi seçti.)
  8. Onun hakkında okumak zor çünkü çok sessiz olabiliyor. az konuşan bazen. (Onu anlamak zor çünkü bazen sessiz olabiliyor).
  9. the az konuşan Köşedeki bir yabancı, düşüncelere dalmış görünüyor. (Köşedeki sessiz yabancı, düşüncelere dalmış gibiydi.)
  10. Varolma itibarına rağmen az konuşan, birkaç içkiden sonra konuşkandı. (Sessiz olmakla ünlü olmasına rağmen, birkaç içkiden sonra çok konuşkandı.)
  11. onun için az konuşan Kişilik, genellikle insanların onun soğuk veya düşmanca olduğunu varsaymasına neden oldu. (Sessiz kişiliği, insanların onun soğuk veya düşmanca olduğunu düşünmesine neden oldu.)
  12. yaşlı adam az konuşan Tavırları onu bilge ve gizemli gösteriyordu. (Yaşlı adamın sakin tavrı onu bilge ve gizemli gösteriyordu.)
  13. Ha az konuşan Davranışları onu çoğu zaman ulaşılmaz gösteriyordu. (Onon

    Sakin tavrı onu çoğu zaman ulaşılmaz gösteriyordu).

  14. Rağmen az konuşanFikirlerini sanat eseri aracılığıyla aktarmanın bir yolu vardı. (Sessiz olmasına rağmen düşüncelerini sanat eseri aracılığıyla iletmenin bir yolunu buldu.)
  15. dedektif az konuşan Doğa, şüphe uyandırmadan bilgi toplamasına yardım etti. (Araştırmacının sakin yapısı, şüphe uyandırmadan bilgi toplamasına yardımcı oldu.)
  16. Ha az konuşan Çoğu zaman insanların onun zekasını hafife almasına neden oluyordu. (Sakin tavrı, insanların zekasını hafife almasına neden olabilirdi.)
  17. the az konuşan Genç kendini tutmayı ve başkalarıyla karışmaktan kaçınmayı tercih etti. (Sessiz genç, onunla kalmayı ve başkalarıyla karışmaktan kaçınmayı tercih etti.)
  18. öyleydi az konuşan iş arkadaşlarının sık sık onun ne düşündüğünü merak ettiğini. (O kadar sessizdi ki meslektaşları sık sık onun ne düşündüğünü merak ediyordu.)
  19. karşın az konuşan Doğa, harika bir dinleyiciydi ve mükemmel tavsiyeler verdi. (Sessiz yapısına rağmen harika bir dinleyiciydi ve mükemmel tavsiyeler verdi).
  20. the az konuşan Çalışan, toplantılar sırasında nadiren konuşurdu ama o konuştuğunda herkes onu dinlerdi. (Sessiz çalışan toplantılarda nadiren konuşur ama o konuştuğunda herkes dinler.)
  21. onun için az konuşan Bazı insanlar karakteri kibirle karıştırdı. (Bazıları onun sessiz kişiliğini kibir olarak yanlış yorumlamıştır.)

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın