medyauzmani.com
İlgili cümlelerin kullanımı İngilizce cümlelerde geriye doğru gider – Haberin Olsun!

İlgili cümlelerin kullanımı İngilizce cümlelerde geriye doğru gider

İlgili cümlelerin kullanımı İngilizce cümlelerde geriye doğru gider

İlgili cümlelerin kullanımı İngilizce cümlelerde geriye doğru gider

Türkçe anlamı: Geri alma işlemi kaynağa gidiyor.

  1. Anahtarlarımı nereye bıraktığımı bulmak için adımlarımın izini sürmek zorunda kaldım. (Anahtarlarımı nereye bıraktığımı bulmak için geri dönmek zorunda kaldım).
  2. Müfettişler, nerede olduğunu belirlemek için suçlunun hareketlerini izledi. (Müfettişler, faili bulmak için hareketlerini geriye doğru takip ettiler.)
  3. Bu virüs salgınının kaynağının izini sürmemiz gerekiyor. (Bu virüs salgınının kaynağının izini sürmemiz gerekiyor.)
  4. Şirket, sorunu bir üretim hatasına kadar takip etti. (Şirket sorunu bir üretim hatasına kadar takip etti.)
  5. Atalarım hakkında daha fazla şey öğrenmek için soy ağacımın izini sürmek zorunda kaldım. (Atalarım hakkında daha fazla şey öğrenmek için soy ağacımın izini sürmek zorunda kaldım.)
  6. Arkeologlar, eserlerin kökenlerinin antik çağlara kadar izini sürdüler. (Arkeologlar, eserlerin kökenini eski zamanlara kadar takip ettiler.)
  7. Elektrik kesintisinin nedenini bulmamız gerekiyor. (Elektrik kesintisinin nedenini bulmamız gerekiyor).
  8. Bilim adamları, türlerin evrimini milyonlarca yıl boyunca izlediler. (Bilim adamları türlerin evrimini milyonlarca yıl boyunca izlediler.)
  9. Geçen hafta ziyaret ettiğim bir web sitesini bulmak için internet geçmişimi takip etmem gerekiyordu. (Geçen hafta ziyaret ettiğim bir web sitesini bulmak için İnternet geçmişimi takip etmem gerekti.)
  10. Tarihçiler, çatışmanın kökenlerini toprak anlaşmazlığına bağladılar. (Tarihçiler, çatışmanın kökenlerini bir toprak anlaşmazlığına kadar takip ettiler.)
  11. Binadaki bu pis kokunun kaynağını bulmalıyız. (Binadaki bu pis kokunun kaynağını bulmamız gerekiyor.)
  12. BT departmanı, bilgisayar virüsünün izini şüpheli bir e-posta ekine kadar sürdü. (BT departmanı, bilgisayar virüsünün izini şüpheli bir e-posta ekine kadar sürdü.)
  13. Tüm paramı nereye harcadığımı görmek için satın alımlarımı takip etmem gerekiyordu. (Tüm paramı nereye harcadığımı görmek için satın alımlarımı takip etmem gerekiyordu.)
  14. Jeologlar, dağların oluşumunu tektonik aktiviteye bağladılar. (Jeologlar dağ oluşumunu tektonik aktiviteye kadar izlerler.)
  15. Bu cihaz arızasının nedenini bulmamız gerekiyor. (Ekipman arızasının nedenini bulmamız gerekiyor.)
    16
  1. Botanistler, bitki türlerinin evrimini en eski atalarına kadar izlerler. (Botanistler, bitki türlerinin evrimini en eski atalarına kadar izlerler.)
  2. Dün kiminle konuştuğumu görmek için telefon görüşmelerimi takip etmem gerekiyordu. (Dün kiminle konuştuğumu görmek için telefon görüşmelerimi izlemek zorunda kaldım.)
  3. Mühendisler köprünün sorununu bir tasarım kusuruna bağladılar. (Mühendisler köprüyle ilgili sorunun izini bir tasarım kusuruna kadar sürdüler.)
  4. Gıda tedarikindeki bu kirlenmenin kaynağını bulmamız gerekiyor. (Gıda kaynağındaki bu kirlenmenin kaynağını izlememiz gerekiyor.)
  5. Dilbilimciler, dilin kökenini eski kültürlerdeki köklerine kadar izlemişlerdir. (Dilbilimciler, dilin kökenini eski kültürlerdeki köklerine kadar izlemişlerdir.)

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın