medyauzmani.com
Haberinolsun.net.tr Kirman’da kuzeninin hemşiresini tabancayla vuran zanlı tutuklandı – Haberin Olsun!

Haberinolsun.net.tr Kirman’da kuzeninin hemşiresini tabancayla vuran zanlı tutuklandı

Platonik’in çok sevdiği kuzenini vurduktan sonra kendini vurarak intihara teşebbüs eden zanlı, sevk edildiği mahkeme tarafından Kirman’da görev yaptığı sağlık ocağında tutuklandı.

Kaza, 24 Eylül 2022 tarihinde Cumhuriyet Mahleci’nde Recep Tayyip Erdoğan Caddesi 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezinde bulunan Sağlıklı Yaşam Merkezi’nde meydana geldi. Hüseyin B. (28 yaşında) Amina A.’nın çalıştığı 1 Nolu Aile Sağlığı Merkezine gitti. Platonik bir aşk yaşadığını ve kuzeni olduğunu öğrenen (26 yaşında) işe koyulur.

Hüseyin B, daha önce evlenme teklifini kabul etmeyen Amina A ile hemşire odasında tartışmaya başladı. Tartışmanın ardından Hüseyin B, Amina A’yı vurdu. Belinden aldığı kuru tabancayla. Daha sonra Hüseyin B. aynı tabancayla kendini vurdu. Ağır yaralanan hemşire ve Hüseyin B., ilk müdahalelerinin ardından ambulansa götürüldükleri Karman Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi altına alındı. Saldırı sonucu ameliyat olan Amina A’nın böbreğini kaybettiği öğrenildi. Hemşire Emin A. Yapılan müdahalenin ardından bilincini kaybeden kişi, ambulansla Konya Meram Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavisine devam edildi.

Şüpheli Hüseyin B. Hastanede tedavisi tamamlanan , karakoldaki işlemlerinin ardından çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak Karman M Tipi kapalı cezaevine gönderildi.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın