medyauzmani.com
Gençlerle Birebir Programının Kısa Özeti – Eğitim Platformu – Haberin Olsun!

Gençlerle Birebir Programının Kısa Özeti – Eğitim Platformu

Sayfamızda Gençlik Kitabı özeti ve analizi ile kafa kafaya. 100 temel eylemden oluşan Gençlerle Bire Bir programının kısa bir özetini hazırladık. Sitemizde tüm kitapların özetlerini bulabilirsiniz.

Gençlerle kitabın özeti

Gençlikle Yalnız Ali Fuad Başgil’in Gençlere Nasihatler kitabından alınmış ve onlara usul ve esasları anlatan çok küçük bir cilttir. Eserde başarıdan ve başarmanın yollarından bahsedilmektedir.

Çalışma yedi bölümden oluşmaktadır. Her bölümde gençlerin başarıya giden yolda nasıl adımlar attığına değinildi. Ali Fouad Bashghel’in arkadaş çevresinden çalışma ilkelerine kadar deneyimlerinden yola çıkılarak hazırlanmış bir çalışmadır.

Ali Fuad Başghil, profesör ve modern tarihin siyasi aktörü olan bir kişidir. Bu nedenle birikimleri ve deneyimleri gençlere motive edici görüldü. Gençler için en çok okunan ve etkili olan eserleri, Yüz Temel Eser yelpazesinde yer almaktadır.

Başarının tehlikelerinden ve düşmanlarından bahseden iş yerinde makaleler de var. Başarının şartlarından ve ilkelerinden bahsediyor. Disiplinin ruh ve karakter üzerindeki psikolojik etkisinden bahsetmiş, etiğin önemine de vurgu yapmıştır.

Gençlere başarılı ve etkili çalışma yöntemlerine ulaşmaları için tavsiyelerde bulunuyor ve deneyimlerini aktarıyor. Pratik hayatın kanunlarından söz ederek gençlere ilkeli olmayı, hak ve hukuka bağlı kalmayı öğütler.

Aynı zamanda başarı yasalarını da ortaya koymaktadır. Hukukçu olduğu için hukuk ilkeleri çerçevesinde bir sistem kurarak yaşam düsturunu benimsemiş ve bu sistemden sapmamıştır. Başarılı ve çalışkan bir insan olarak gençlere de rol model olmuştur.

Çalışma, küçük boyutlu, okuması eğlenceli, motive edici ve bakış açısı katan erişilebilir bir kitap ve başta üniversite öğrencileri olmak üzere herkesin sıklıkla okuduğu bir kitap.

Gençlik ve kitap hakkında yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın