medyauzmani.com
Fallout ile ilgili ifadeler İngilizce cümlelerde nasıl kullanılır? – Haberin Olsun!

Fallout ile ilgili ifadeler İngilizce cümlelerde nasıl kullanılır?


Fallout ile ilgili ifadeler İngilizce cümlelerde nasıl kullanılır?

sonuçlar:

Fallout, nükleer bir patlamadan sonra atmosfere salınan radyoaktif parçacıklardır.

Açıklayıcı ifadeler:

  1. o düşer Nükleer santral kazası çevrede toprak ve su kirliliğine yol açtı. (Nükleer santral kazasından radyasyon sızıntısıtoprak ve çevredeki su kirliliği).
  2. the o düşer Pasifik’teki nükleer testlerin çevre üzerinde uzun vadeli etkileri vardır. (Pasifik’teki nükleer testlerin Radyasyon duşuçevre üzerinde uzun vadeli etkileri vardır.)
  3. Nükleer savaştan sağ kurtulanlar uğraşmak zorunda kaldılar. o düşer ve sağlıkları üzerindeki etkileri. (nükleer savaştan sağ kalanlar, radyasyon etkisi Sağlık sorunlarıyla uğraşmak zorunda kaldılar.)
  4. Hükümet bu konuda uyarıda bulundu. o düşer İnsanlara evlerinde kalmalarını tavsiye etti. (Hocomet, Radyasyon duşu İnsanları tehlikelere karşı uyardı ve evlerinde kalmalarını tavsiye etti.
  5. Araştırmacılar çalıştı o düşer Radyoaktif parçacıkların nereye dağılacağını tahmin etti. (Araştırmacılar, Radyasyon duşu Modelleri incelediler ve radyoaktif parçacıkların nereye dağılacağını tahmin ettiler.)
  6. Temizlik ekipleri, maruziyeti önlemek için koruyucu giysiler giymek zorunda kaldı. o düşer. (temizlik ekibi, radyasyonun etkisine Maruz kalmamak için koruyucu giysiler giymek zorunda kaldım.)
  7. Şehir boşaltıldı o düşer yakındaki bir nükleer santralden. (yakındaki nükleer santralden) Radyasyon duşu Bu nedenle şehir boşaltıldı.)
  8. Uzun vadeli etkileri o düşer Yerel yaban hayatı için yıkıcıydı. (evcil hayvanlar için radyasyon etkisi Uzun vadeli sonuçlar yıkıcıydı.)
  9. Hükümet takip etmek için bir izleme sistemi kurdu.

    the o düşer seviyeleri ve halkı korumak. (Hocomet, Radyasyon duşu Seviyeleri izlemek ve halkı korumak için bir izleme sistemi kurun.)

  10. Nükleer patlamanın ardından, o düşer Çabuk yayılır ve çevreyi kirletir. (Nükleer patlamadan sonra, Radyasyon duşu Çabuk yayılır ve çevreyi kirletir.)
  11. Bilim adamları etkileri inceledi o düşer farklı bitki türleri üzerinde. (Bilim adamları farklı bitki türlerini incelediler. radyasyon etkisi Kontrol ettiler.)
  12. Nükleer felaketten sağ kurtulanlar uğraşmak zorunda kaldı o düşer ve evlerini ve sevdiklerini kaybetmek. (nükleer felaketlerden kurtulanlar, radyasyon etkisi Evlerini ve sevdiklerini kaybetmenin acısıyla baş etmek zorunda kaldılar.)
  13. Hükümet olağanüstü hal ilan etti o düşer ve temizlik çabaları için kaynakları seferber etmek. (Hocomet, radyasyon etkisi Acil durum ilan edin ve temizleme çalışmaları için kaynakları seferber edin.)
  14. Bir nükleer santralde çalışanlar yüksek düzeyde maruz kaldılar. o düşer Radyasyon hastalığıdır. (Nükleer Santral Yüksek Çalışanları radyasyonun etkisine Radyasyon hastalığına maruz kalmışlardır.)
  15. the o düşer nükleer bomba patlama mahallinden binlerce mil uzakta tespit edildi. (Nükleer bombanın Radyasyon duşupatlama noktasından binlerce mil ötede tespit edilene kadar.)
  16. çevresel etkisi o düşer Nükleer kazadan sonra onlarca yıldır incelenmiştir. (Nükleer kazadan sonra radyasyon etkisi Çevresel etki onlarca yıldır incelenmiştir.)
  17. the o düşer nükleer felaketten sonra bölgeyi yıllarca yaşanmaz hale getirdi. (Nüklü

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın