medyauzmani.com
Facebook’tan toplu arkadaş silme – Eğitim platformu – Haberin Olsun!

Facebook’tan toplu arkadaş silme – Eğitim platformu

Değerli ziyaretçilerimiz, Facebook’ta arkadaş silme nasıl yapılır, Facebook’ta toplu olarak arkadaş silme nasıl yapılır onu anlatalım.

Günlük hayatımızda Facebook olmadan yaşayamayız. Artık facebook yaşadığımız her an var, facebookta nereye gidersek gidelim arkadaşlarımızın da paylaşarak haberdar olmasını istiyoruz. Ancak bazı Facebook arkadaşlarımızdan zamanla sıkılmıyoruz. Bazen çeşitli nedenlerle belirli kişileri de silmek isteriz.

Facebook’ta arkadaş bulmak ve onları listemize eklemek kolaydır, ancak onları silmek söz konusu olduğunda, onları eklemek kadar kolay değildir. Peki Facebook’tan arkadaş silmenin kolay bir yolu yok mu bunu nasıl yapıyoruz?

Elbette Facebook hesabınızı toplu silmenin kolay bir yolu var. Öncelikle facebook yerine web tarayıcınıza m.facebook.com adresinizi girerek hesabınıza giriş yapıyorsunuz. Buradaki fark, M.facebook adresinin mobil uyumlu olmasıdır. Ancak bu bağlantıya normal internet üzerinden de erişebilirsiniz. Buradan Facebook hesabınıza eriştiğinizde sadece birkaç tıklama ile toplu silme işlemi gerçekleştirebilirsiniz. O kadar kolay ve hızlı bir yöntemdir ki bu yöntemle dakikada 100 kişiyi arkadaş listenizden çıkarabilirsiniz.

Bu teknik size kolay gelmediyse toplu silmenin bir diğer yöntemi de internetten indirdiğiniz uygulamalar ile silme işlemini gerçekleştirmektir. Bu uygulamalar sayesinde 20’şerli gruplar halinde arkadaşlarınızı listenizden çıkarabilirsiniz. Ancak şifrenizin başkalarının eline geçmesini istemiyorsanız en çok tercih edilen ve güvenilir yöntem yukarıda bahsettiğimiz yöntemdir.

Facebook Toplu Arkadaş Silindi ile ilgili yorumlarınızı ve sorularınızı hemen yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın