medyauzmani.com
Ek yerleştirme 2013 ÖSYM LYS olunca – Haberin Olsun!

Ek yerleştirme 2013 ÖSYM LYS olunca

2013 LYS Ek Yerleştirme Ne Zaman Başlayacak 2013 Ek Yerleştirme Takvimi ve 2013 Ek Yerleştirme Rehberi 16 Eylül 2013 Pazartesi gününe kadar duyurulacaktır.

Üniversitenin 2013 yılı sonuçlarının açıklanmasının ardından adaylar kazandıkları programlara kayıtlarını yaptırdı. Yükseköğretim Programı adaylarının kayıtları 6 Eylül’de sona erdi. Gözler şimdi ilan tarihinde. Peki herhangi bir yükseköğretim programına yerleştirilemeyen adayların merakla beklediği ek yerleştirmeler ne zaman yapılacak?

6 Eylül’de ilk yerleştirmeleri tamamlayan ÖSYM, şu anda üniversitelerden boş kalan kontenjanlarla ilgili bilgi topluyor. Bu açık kontenjanlara Haziran ayında ilk sıralarda yer alan kontenjanları da ekleyen ÖSYM tarafından bir rehber yayınlanacak. Ek Kontenjan Kılavuzunun yayımlanmasından sonra herhangi bir yükseköğretim programına kayıt olamayan adaylar yeniden bu tercih hakkına sahip olurlar.

Ek kontenjan için henüz kanıtlar açıklanmasa da her yıl olduğu gibi bu yıl da Eylül ayı sonunda ek kontenjan yerleştirmelerinin yapılması bekleniyor.

2013 Ek Yerleştirme Rehberi yayınlandığında bu sayfada yer alacaktır.

Adaylar için ek kontenjanlar rehberi yayınlandığında ÖSYM tarafından bu rehbere dahil edilirler. Şu adresten erişilebilir:.

ÖSYM 2013 ÖSYS Ek Yerleştirme Yönergesi ile ilgili sorularınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın