medyauzmani.com
Doğu Dilleri ve Edebiyatı Bölümü nedir? – Haberin Olsun!

Doğu Dilleri ve Edebiyatı Bölümü nedir?

Üniversite sınavlarına hazırlanan ve Doğu Dilleri ve Edebiyatları Bölümünü tercih etmeyi düşünen adaylar için bu meslekle ilgili bilgileri, sonuçlarını ve mesleğin geleceğine dair bilgileri derledik. İşte Doğu Dilleri ve Edebiyatı Bölümü – mesleği hakkında bilgiler:

Şark Dilleri ve Edebiyatı Bölümü Tanıtımı:

program amacı

Bu koleksiyonun bilimsel yöntemlerle oluşturulduğu Arapça, Farsça, Hintçe, Korece, Çince, Urduca (Pakistan) ve Japon dilleri ve edebiyatları alanlarındaki edebi ve sanatsal çalışmaları öğreten ve teşvik eden programlar bulunmaktadır.

Programda verilen başlıca dersler

Arap Dili ve Edebiyatı programı, Arapça dilbilgisi, çeşitli klasik ve modern Arapça metinlerin Türkçe’ye tercümesi, Arapça sözlü kompozisyon ve kompozisyon ile Arap dili ve Arap edebiyatı eğitimini içerir. Fars Dili ve Edebiyatı programında Fars grameri, İran tarihi, coğrafyası, İran dilleri, İslam öncesi dinler ve edebiyatı, İran İslam edebiyatı öğretilmektedir. Indology programında ‘Hint-Avrupa dil ailesi’ adı altında toplanan dillerin temeli olarak kabul edilen Sanskritçe’nin tarihi; Metinlerin tarihsel sıralaması, metinlerin yazıldığı alfabe, gramer, edebiyat ve kültür tarihi, metinlerin çevirileri gibi konularda eğitim verilmektedir. Kore Dili ve Edebiyatı Programı’nda Kore dili ve medeniyeti ile Kore dilinin diğer dillerle ortak yönleri öğretilmektedir. Sinology (Chinese) programında Çin dili ve uygarlığı incelenmekte, Çince ve Japonca dillerinin ortak noktaları konusunda eğitim verilmektedir. Urduca ve Pakistan Dili Çalışmaları programında, Hint-Pakistan Müslüman tarihi ve kültürü, dili, konuşulan Urduca ve edebiyatı çalışma ve yazma becerisini geliştirmek için eğitim verilmektedir. Japon Dili ve Edebiyatı Programında Japon dilinin özellikleri, Japon kültürü ve edebiyatı, Japon dilinin diğer dillerle olan ortak yönleri öğretilmektedir.

Doğu Dilleri ve Edebiyatları Nelerdir, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Ne İşe Yarar, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Maaşları, Doğu Dilleri ve Edebiyatları İş Olanakları, Doğu Dilleri ve Edebiyatları İş Alanları, Doğu Dilleri Hakkında Bilgiler ve Edebiyatları Kariyer, Doğu Dilleri ve Edebiyatlarının Geleceği Bölümü, Şark Dilleri ve Edebiyatları Bölümünü tercih edeceklerde hangi özellikler olmalı? Diller ve Edebiyatlar, Doğu Dilleri ve Edebiyatları İçin Kazanç ve İstihdam Olanakları, Kariyer Rehberi, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Mezunları Ne İş Yapar, Doğu Dilleri ve Edebiyatları Mezun olduktan Sonra İş Olanakları Nerelerde Çalışırlar, Doğu Dilleri ​​ve Literatürler İşler hakkında arama yapın?

> Doğu Dilleri ve Edebiyatları ile ilgili soru ve görüşlerinizi aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın