medyauzmani.com
“Çocuklar sevgiyle, devlet vergilerle büyür!” Konuşmasından yola çıkarak vergilerin ülke ekonomisine katkısı hakkında neler söylersiniz? – Haberin Olsun!

“Çocuklar sevgiyle, devlet vergilerle büyür!” Konuşmasından yola çıkarak vergilerin ülke ekonomisine katkısı hakkında neler söylersiniz?

Altında “Çocuk sevgiyle, devlet vergilerle büyür!” Onun beyanından hareketle vergilerin ülke ekonomisine katkısı hakkında neler söylenebileceğini kısaca ele alacağız.

Bir ülkenin büyümesi, gelişmesi ve kalkınması ekonomik verilere bağlıdır. Ülkenin büyük bir ülke olması ekonomik ve mali gelirinin yüksek olmasına ve yaygın ticari ilişkilerine bağlıdır. Bu üretim gerektirir. Üretim sırasında vergi ödemek gerekiyor.

Bir çocuk nasıl şefkate, sevgiye ve ilgiye muhtaç yaşıyorsa, devletin de vergiye ihtiyacı vardır. Devleti besleyen, ayakta durmasını, karar vermesini, irade göstermesini sağlayan vergilerdir. Vergilerin zamanında tahsil edilmesi ve ödenmesi ve vergi kaçakçılığının önlenmesi, ülkenin daha güçlü ve kalkınmanın güvencesi olduğu anlamına gelir.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın