medyauzmani.com
CNBC-e Frekans 2018 Yeni (Türksat 4A) – Haberin Olsun!

CNBC-e Frekans 2018 Yeni (Türksat 4A)

CNBC e uydu kanalı Türksat frekansıVe CNBC e 2018 uydusu Türksat 4A güncelleme frekansı

Ekonomi ve Dizi kategorilerinde yayın yapan CNBC-e, 16 Ekim 2000 tarihinde yayın hayatına başlamıştır. Kanal, Doğuş Yayın Grubu ve NBC Universal ortaklığında kurulmuştur. Yayınını gündüz ve akşam bölümlerine ayıran kanal, gündüz saatlerinde CNBC Amerika’dan sendikasyonlu ekonomi haberlerini gösteriyor. Bu yayın aracılığıyla CNBC-e, bireysel yatırımcılar ile ekonomi hakkında bilgi edinmek isteyen önde gelen ekonomistler arasında bağlantı kurmayı amaçlıyor.

cnbc-e

Akşamları kanal ekonomi haberlerinden uzaklaşarak eğlence kanalı halini alıyor. Çift kanallı akşam alanı, Amerika’nın dev küresel kanallarından yayınlanan eğlence programlarını, dizileri ve filmleri içerir. Bu pembe dizileri bazen altyazılı bazen de orijinal dillerinde izleyiciye sunuyor.

Hafta sonları çocuklara yönelik yayın yapan kanal, popüler yayını ve içeriği sayesinde başta üniversite öğrencileri olmak üzere birçok beğeni kazanmıştır.

Güncel CNBC-e Frekans Bilgileri:

karasal yayın
ikinci bölge

dikkat !: Aşağıdaki linke tıklayarak yeni frekansları görebilirsiniz. Bu kanal Türksat 4A uydusu üzerinden yeni frekansına geçiş yapmıştır.

D- AKILLI
Kanal 36

digitork
Kanal 30

kablolu yayın
Teledünya – Kanal 69

ADSL, IPTV’dir
Tevibo – Kanal 35

CNBC’nin e-posta sıklığı ile ilgili sorularınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın