medyauzmani.com
Chrome – Eğitim platformu nerede kullanılır? – Haberin Olsun!

Chrome – Eğitim platformu nerede kullanılır?

Kromun nerelerde kullanıldığını, Wikipedia’da, kromun özünde nerelerde kullanıldığını, kromun nerelerde kullanıldığını anlatacağız.

Krom cevheri ağırlıklı olarak metalürji, kimya, refrakter ve dökümhane kumu gibi endüstriyel alanlarda kullanılmaktadır. krom madeni ve metalurji endüstrisi; Ferrokrom, ferrosilikokrom, krom bileşikleri, ekzotermik krom katkı maddeleri ve diğer önemli krom ve krom alaşımları olarak kullanılır.

Yukarıdaki alanlarda kısaca krom paslanmaz çelik üretiminde kullanılmaktadır. Krom metali, çeliğe sertlik ve direnç gibi özellikler kazandırdığı için mermilerde, denizaltılarda, gemilerde, uçaklarda, toplarda ve silahlarda sıklıkla kullanılır.

Ayrıca bir krom madeni. Metal kaplamalarda, deri tabaklama ve boyamada, seramiklerde, boyalarda, organik sentetiklerde, sondaj çamurlarında, kalaylama maddelerinde ve daha birçok alanda kullanılır.

Bu alanların yanı sıra krom. Al, Ti ve Cu alaşımları elektrik dirençli alaşımlarda tüketildiği için krom madeni turboşarjlı motorların üretiminde de yaygın olarak kullanılmaktadır.

kromun kullanım alanları.

* Silah üretiminde

* Paslanmaz çelik üretiminde

* Otomobil parçaları üretiminde

* Uçak ve gemi endüstrisinde

Chrome nerelerde kullanılır yazımız ile ilgili yorumlarınızı aşağıdaki yorum bölümünden bize yazın.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın