medyauzmani.com
Çevresel makale – eğitim platformu – Haberin Olsun!

Çevresel makale – eğitim platformu

Bu sayfamızda çevre ile ilgili oluşumumuzdan örnek vererek çevremizi temiz tutmanın önemi hakkında bilgi vermeye çalışacağız.

İnsanların ve canlıların içinde yaşamlarını sürdürdükleri ve çeşitli şekillerde etkilendikleri doğal, sosyal, ekonomik ve kültürel çevreye çevre denir. İnsan ırkı hiçbir zaman çevresinden bağımsız düşünülemez. Çünkü insan bu çevreyi etkilemekte ve içinde yaşadığı çevreden etkilenmektedir.

Bir insanın yaşadığı ortamın olumsuz koşullara sahip olması, bu kişinin hayatın birçok alanında olumsuzluklar yaşaması anlamına gelir. Bu nedenle velilerimiz bizi okula kaydettirirken genellikle ortamı iyi olan okulları tercih ederler. Pek çok yönden olumlu özelliklerle dolu bir ortamda yetişen ve yetişen çocuklar, gelecekte daha nezih, saygın ve başarılı bireyler olurlar.

İnsan bulunduğu ortamdan etkilendiği için bu ortam onu ​​olumlu ya da olumsuz etkileyebilir. Çevre kirliliği genellikle insan etkisinden kaynaklanmaktadır. İnsan sağlığı açısından büyük önem taşıyan temiz bir çevreye ulaşmak için insanların doğayı koruması ve çevresini koruması gerekmektedir.

Aşağıda çevre ile ilgili yazılar hakkındaki görüşlerinizi paylaşabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın