medyauzmani.com
Çalışan bir başlık altında bir hikaye örneği – Haberin Olsun!

Çalışan bir başlık altında bir hikaye örneği

Aşağıda kısaca çalışma başlığı altında bir hikâye örneğini ele alacağız.

Bodrumumuzda kanlı bir gömlek gördüm. O sabah korkudan titreyerek babamın yanına gittim. durumu izah ettim. Herkesin rengi soldu. İyi düşünülmüş bir dava, boşa çıktı. Kanlı bir gömleğe hiç dokunmadım. Babam hemen aşağıya koştu. Tişörtü görünce şaşırdı. Bu gömlek nasıl bu kadar karanlık, penceresiz bir yere geldi, herkes düşünüyordu.

Annem de korkuyla düşünmeye başladı. Endişeyle babama baktı. Bu şaşkınlık halim geçmeden kapıda ayak sesleri duydum ve zil çaldı. Kapıyı açtığımda karşımda polis belirdi. Abim aniden tırmandı. Üst kattaki odasının kapısını kilitledi. Bu olay polisin dikkatini çekti. Polis, gece oturduğumuz sokakta cinayet işlendiğine dair ihbar üzerine ifademizi almak istedi.

Polis eve girdi. Hepimiz sorular sorduk. Ağabeyimin sırası gelince odasından çıkmasını istediler. Ağabeyim odanın penceresinden çıktı. Birden şüphelendi. Polis korkuları büyüdü. Nereye gittiğini sordular. Bilmiyoruz dedik. Ama okul yolundaki ağaç orada olabilir dedim.

Oraya birlikte gittik. Ağabeyim oradaydı ve ağlıyordu. Polis onu arabaya aldı ve sorguladı. Kardeşim cinayete tanık oldu. Bunu itiraf ederken komşunun karısını dövdüğü sırada eşi tarafından bıçaklandığını da itiraf etti. Kadını tuttular ve kadın gömleği bizim bodruma bıraktı. Nasıl bu noktaya geldik anlamıyorum.

Gerilim temalı bir hikaye örneği ile ilgili yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın