medyauzmani.com
Böbrek hastası Karamanlı’nın ablasının ölümü – Haberinolsun.net.tr – Haberin Olsun!

Böbrek hastası Karamanlı’nın ablasının ölümü – Haberinolsun.net.tr



Haber albümü için resme tıklayın

Diyalize bağlı böbrek hastası olan Kont Seylan, ablası Elif Onlow’un kendisine verdiği böbrekle sağlığına kavuştu.

Kont Ceylan (50 yaşında) 4 yıldır Kirman Beyazkent Mahallesi’nde diyalize giriyor, iki böbrek hastası babası ve Fransa’da yaşayan ablası Elif Onlo’nun bağışladığı böbreğini atlattı.

“Kız kardeşim bana hayat verdi”

Kont Ceylan, yeniden doğduğunu hissettiğini belirterek, “4 yıldır diyalize giriyorum ve çok zorluk çekiyorum. Bu kimseden isteyemeyeceğiniz bir şey. Borç yok, para yok, para yok ablam Elif Onlo. Fransa’dan ayrılırken durumumu gördü ve döndüğünde karısı ve dört çocuğuyla bu konuyu konuşup ailesine danıştı ve bana hayatından bir parça verdi ve o da tam olarak aldı.Ailesinden destek. ”

Salgın iki yıl ertelendi

Ceylan, ablası Elif Önlü’nün diyalizin ilk yılında böbreğini bağışlamak istediğini ancak Kovid-19 salgını nedeniyle operasyonun iki yıl ertelendiğini belirterek, “İki yıl ara verdiğimiz böbrek naklini gerçekleştirdik. 28 Ekim 2022 Cuma günü Antalya Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde şu an iyileşiyoruz.Ameliyat sürecindeyiz.Sonuçlar gayet tatmin edici.Kardeşim 4 günde çıktı.Takiplerim iyi,teşekkürler. Tanrı.”

“Güvenliğinize iyi bakacağım.”

Ablasının bağışladığı böbreği bana emanet eden Kont Seylan, “İnşallah ona çok iyi bakacağım. Allah kardeşime, eniştelerime ve yeğenlerime bin kere razı olsun. Seni seviyorum. beni çok mutlu etti. İyi ki ablamsın.” Seni çok seviyorum. Ailemle birlikte olduğun için mutluyum. Ayrıca Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi doktorlarına ve beni iyileştiren hemşirelere ve tüm personeline teşekkür ediyorum.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın