medyauzmani.com
Bir önceki kitaptan konuklar özet ve kısa konu – Haberin Olsun!

Bir önceki kitaptan konuklar özet ve kısa konu

Aşağıda, geçmişten gelen konuklar kitabın özetini ve konusunu kısaca tartışacaklar.

Geçmişten Misafirler adlı eserin konusu şöyledir:

Yağmur ve Damla zamanda yolculuk yapmak ve insanların bir takım teknolojik gelişmeler karşısında nasıl davrandıklarını ve çağlar boyunca nasıl yaşadıklarını görmek isterler. Bu nedenle Karen Mağarası yakınlarında bir kabileyi ziyaret ederek olaylara tanık olur ve yaşarlar.

Geçmişten Gelen Misafirler başlıklı çalışmanın özeti şöyle:

Rain ve Damla, zaman bisikletiyle zamanda geriye gitmeye karar verirler. Zamanlarından yüz bin yıl önce, Karen Mağarası’na yaklaşmaya karar verdiler. Fark edilmeden orada yaşayan insanların hayatlarını izliyorlar. Chuka ve Anin reisler olarak bilinirler.

Defalarca sefere çıkan Yağmur ve Damla, artık akılsız oldukları için bir gün Çuka’ya yakalanır. Bir şekilde bu durumdan çıkmayı başardılar. Yağmur ve Damla yaşadıkları dönemden bir şeyi geçmişe götürmek isterler ama başaramazlar.

Bir gün Chuka’yı geçmişten günümüze getirmek isterler. Shuka bugünün dünyasını çok seviyor. Etrafına hayretle bakar. Şimdiki zamandan geçmişe bir şeyler götürmek istiyor. Yanına bir ayna alır ve alır. Yaghmour ve Dimleh, farklılıklarla karşılaştıklarında bu durumu anlarlar. Chuka’nın satın aldığı aynayı bulurlar ve her şey yolundadır.

Yağmur ve Damla geçmişe giderek Çuka halkına yardım eder. Ama bu tarihi değiştirir. Chuka insanları ölmeye başlar. Bu nedenle Yağmur ve Dumleh bir daha zamanda yolculuk yapmamaya karar verirler.

Geçmişten Gelen Misafirler Kitabın özeti ve kısa konusu hakkında yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın