medyauzmani.com
Bir çocuğun kelime okul kitabı hakkında bir hikaye örneği – Haberin Olsun!

Bir çocuğun kelime okul kitabı hakkında bir hikaye örneği

Aşağıda, bir çocuğun okul ders kitabındaki sözleriyle ilgili bir hikaye örneğini kısaca ele alacağız.

Okumayı gerçekten çok sevdim. Arkadaşlarım bana kitap okuyarak nefes alındığını söylerlerdi. Elimdeki kitabın yanı sıra cebimde de kitaplar taşıdım. Birini bitirince diğerine geçtim. şimdi yaşlıyım Okuma yeteneğim azalıyor. Zamanım daralıyor gibiydi ama kitaplara darılmıyordum. Ben de arkamı dönmedim. Evim kitaplarla dolu.

Ben bunları sizin gibi önemli bir gazeteciye anlatırken torunlarım birazdan gelecek. Okulun heyecanıyla içeri girip boynuma sarılırlardı. Çocuklara kitapları sevdirmeliyiz. Bunun için kitap dikkate alınmalıdır. Kitap içerik açısından zengin olmalıdır. Kitap değerli olmalı.

Kaliteli kitaplar var. Bunu tüm okuma deneyimlerimle söylüyorum. Zengin sözlerle, pervasız bir insanı bile okuma sevgisiyle doldurabilir ve bunu bir ömür boyu sürdürebilirsiniz. Kitaplar ve sözler okullarda çocuklara sıcak yemek gibi ikram edilir. Bu nedenle okullar yuvaları okumalıdır. Öğrenciler okuldan ve ders çalışmaktan sıkılmamalı ve kafası karışmamalıdır.

Okul sevgi dolu ve mutlu bir yer olmalıdır. Okul gereksiz veya uygunsuz olarak görülmemelidir. Bunun için okulların ve eğitim sisteminin yeniden ele alınması gerekiyor.

Evet, kapı çaldı ve torunlarım geldi. Sizi kış bahçesine götürelim ve bir saatlik aradan sonra devam edelim. Torunlarımı göreyim, seveyim ve izinlerini isteyerek tekrar sana döneyim.

Okul kitabındaki çocukların sözleriyle ilgili hikaye örneği ile ilgili yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın