medyauzmani.com
Bakanlar Vakfı Sivas’ta “TOKİ ÖRNEK KÖY”ün açılış törenine katıldı – Haberinolsun.net.tr – Haberin Olsun!

Bakanlar Vakfı Sivas’ta “TOKİ ÖRNEK KÖY”ün açılış törenine katıldı – Haberinolsun.net.tr

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Korum, Sivas’ın Koyulhisar İlçesi Aydınlar Köyü’nde gerçekleştirilen “TOKİ Örnek Köy” projesinin açılış programına katıldı.

Güncelleme 17:20

Çevre, İmar ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, seçimlerle ilgili herhangi bir endişelerinin olmadığını belirterek, “İnşallah bir daha olmaz ama çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek sunma hevesimiz var. Bu.” dedi.

Sivas’ın Koyulhisar İlçesi Aydınlar Köyü’nde gerçekleştirilen “TOKİ Örnek Köy” projesinin açılış programında konuşan vakıf, coşkulu bir açılış gerçekleştirdiğini söyledi.

Vakıf, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını ileterek, “Sivas bizim değerimiz, nadidemiz ve göz kamaştırıcıdır. Sivas’a her geldiğimizde gençler adına değerli ve değerli projeleri hayata geçirmenin gayreti içerisindeyiz. Sivas ve Sivas’ın geleceği.” dedi.

Eğitimden sağlığa, sanattan spora, kültürden çevreye ve şehirciliğe hemen hemen her alanda, 20 yılda, bir asırda yapılacak işi sığdırmayı başardıklarını vurgulayan ve şöyle devam ediyor:

Her alanda 45 milyar lira yatırım yaptık. Bu yatırımların 13 milyar lirası bakanlığımızın sorumluluğundadır, inşallah bu yatırımları yapmaya devam edeceğiz. Bizleri açıkta bırakmadınız, yollara düşürmediniz, bizler milli mücadelenin yurdu Sivas’ta yiğit ve yiğitiz ve Sivas halkına yakışır şekilde 20 yıldır bize destek oluyorsunuz. , ve bu kadrolarla bayrağı daha çok yükseltmeye çalışıyoruz. Her geldiğimizde hemşehrilerimiz bizi kucakladı. Hiç şüpheniz olmasın, Sivas için her şeyin en iyisini ve en iyisini vermeye çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın refahı için çalışıyoruz” dedi.

Enstitü Bakanı, alt ve üst yapıları ile yaşam alanları oluşturmaya çalıştıklarını, her şeyin en iyisini ve en iyisini yapmaya çalıştıklarını açıkladı.

– “Dualarınızı almaya geldik”

Vakıf, vatandaşların refahı ve yerleşim yerlerinin altyapısının güçlendirilmesi için mahallelerde yaşayan gençlerin şehir merkezindeki tüm imkanlardan yararlanmaları için çaba sarf ettiğini söyledi.

“Bizi seçimlerin beklediğini söylüyorlar, bu seçimle ilgili bir endişeniz var mı?” “Seçim kaygımız yoktu. Çok şükür gelecekte olmayacak ama çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek sağlamakla ilgileniyoruz. Bunun için mücadele ediyoruz. Aradan 12 yıl geçti, projemiz bitti. bitti, vatandaşlarımız Tarim köyünün evlerinde huzur ve mutluluk içinde.” Bugün buraya sizlerin dualarını almak için geldik. Bu bizim en büyük mutluluğumuz. Nerede bir afet olsa 2 saat sonra verilen talimatla afet bölgesindeyiz. Cumhurbaşkanımızın, vatandaşlarımızın tüm sorunlarını yan yana, gönül gönüle çözerek, evlerin yeni yaşantısının resmini çiziyoruz. O resmi hızla çizmeye çalışıyoruz.”

– “Bu kurgusal olmayan projeleri gerçekleştiremez.”

Vatana hizmet anlayışından asla geri adım atmadıklarını söyleyen Vakıf, şöyle dedi: Muhalefet bize diyor ki: Hızınız nedir? Yangın var 3 gün sonra evleri gösterin. Ondan sonra ilk evi sen teslim ediyorsun. 15 gün Ne acelen var? Milletimizi açıkta bırakmamak için acelemiz var. İşi anlayarak çalışmaktır. Hayallerimiz var. Hayal olmayan bu projeleri gerçekleştiremiyoruz.” İfadeler kullanın.

Bakan Çorum, Türkiye için eserler üretmeye ve iş politikasını uygulamaya devam edeceklerini belirterek sözlerini şöyle sürdürdü:

“Sorunlarımız var, sorunlarımız var. Aydınlar köyü, Köyihisar, Sushahri, 16 il ve Sivas merkez halkıyla bu ülkeyi yarınlara taşımayı umuyorum. 2023’te Halk İttifakımızı yeniden seçeceğiz. Sayın cumhurbaşkanım” yüzyılın başı, Türkiye ise yeni yüzyıldır. Bize her zaman destek oldunuz. Yağmurda ve çamurda hep arkamızda durdun. Darbe demedin, ‘Jezy’ işler demedin, Cumhurbaşkanımızı her zaman destekledin ve desteklemeye devam ediyorsun. milletimizle birlikte sizlere hizmet etmek için el ele yürümektir. Cumhurbaşkanımızın liderliğinde hizmetlerimizi hep bu anlayışla yürüttük. Hepsini yaptık mı, yapamayız, ancak yüz yılda 20 yılda yapılacak olan işe sığarız.

Yine yapmaya devam edeceğiz. hizmet etmeye devam edeceğiz. Bizleri kucağınıza aldığınız ve size kardeş kıldığı için kardeşlerimin her birine ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Sizi asla utandırmadık ve utandırmayacağız. İş sadece hizmette değil, hemşehrilerimize saygı duyacağız. Endişelerini dinleyeceğiz, elimizden geleni yapacağız, yapamadıklarımızın sebeplerini anlatarak bu hizmetleri sunacağız. Muhalefet her türlü eleştiriyi yapsın. Muhalefet her türlü iftira ve yalanı söylemeye devam etsin. Ülkemize sevgi, coşku ve kararlılıkla hizmet etmeye devam edeceğiz.”

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın