medyauzmani.com
AÖF İşletme 3. Sınıf Ara Sınav Soruları – Cevapları – Haberin Olsun!

AÖF İşletme 3. Sınıf Ara Sınav Soruları – Cevapları

7-8 Nisan 2012 AÖF İşletme üçüncü yıl ara sınav soruları

OEF 2012 İşletme Yarıyıl Sınavı Vize Soruları

AÖF İşletme 3. Sınıf Vize Sınav Soruları – Cevapları – Sonuçları

A2012 eğitim fakültesi vize soruları ve cevaplarıSadece aşağıdaki talimatlara göre ve aşağıdaki bağlantıdan giriş yaparak erişebilirsiniz. Sorular Açık Öğretim Koleji dışında hiçbir kaynakta yayınlanmamaktadır. Soru-Cevap duyurularının hafta boyunca yapılması bekleniyor. Açık Öğretim Koleji Sınav Soruları e-kitap hizmeti şeklinde online olarak yayınlanmakta ve SWF dosya formatına dönüştürülmektedir.

Açık Öğretim Koleji 2012 Vize Soru ve Cevaplarının açıklanacağı sayfaya tıklayınız.

2012 Açık Öğretim Koleji SSS Yönergeleri:

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açık Öğretim Fakülteleri 2001 yılından itibaren sınav sorularını ve cevap anahtarlarını e-kitap formatında yayınlamaktadır. Öğrenciler TC kimlik numaraları ile giriş yapmaktadır. Fakülteadresten sınav soruları seçenek, bölüm Başlıktan akademik yılı, ders başlığından da gerekli sınavı seçerek test sorularına ulaşabilirler.

Açık öğretim sisteminde öğrenim gören Açıköğretim Yüksekokulu, İşletme Fakültesi ve İktisat Yüksekokulu öğrencisi iseniz “TC Kimlik Numaranız” ile e-öğrenme portalına giriş yapabilirsiniz.

Açık öğretim sisteminde öğrenim gören Batı Avrupa programı öğrencisiyseniz “öğrenci numaranız” ile e-öğrenme portalına giriş yapabilirsiniz.

Anadolu Üniversitesi resmi program öğrencileri de “öğrenci numarası” ile portala giriş yapabilecektir.

Resmi programlarda öğrenim gören uluslararası öğrenciler “9…” ile başlayan “öğrenci numarası” ile portala giriş yapabileceklerdir.

Öğrencimiz değilseniz yukarıdaki kutucuğa “misafir” yazarak e-öğrenme portalına giriş yapabilirsiniz. Ancak bu durumda, hizmetlerimizin birçoğunu sınırlı bir şekilde kullanabilirsiniz.

Öğretim üyeleri kendilerine verilen kullanıcı adı ve şifre ile sisteme giriş yapabilirler.

Internet Explorer’ın güvenlik ve gizlilik ayarları, varsayılan düzeyin üzerinde olmamalıdır.

E-öğrenme portalına Türkçe karakterli alan adlarını kullanarak giriş yapabilirsiniz (. Bunun için Internet Explorer 7.0, 8.0 veya Mozilla Firefox 2.0 kullanmanız gerekir.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın