medyauzmani.com
anneler günü ile ilgili hikayeler – Haberin Olsun!

anneler günü ile ilgili hikayeler

Bu yazımızda Anneler Günü ile ilgili hikayeleri kısaca anlatacağız.

Anneler Günü yaklaşırken kardeşim ve ben anneme sürpriz yapmaya karar verdik. Kız kardeşim sürprizler konusunda çok katıdır. Bir sır vermez. Hal böyle olunca da aksiyonun heyecanı hep dinamik kalıyor.

Bu kez annemize varlığını anlamlı kılacak, birlik ve beraberliğimizi o an için somut duygu ve düşüncelere dönüştürecek bir hediye planladık. Büyük bir sürpriz olacak. Umutlarımız yüksekti. Bizi geçmişe götüreceğiz.

Anne ve babayla tanışma, röportajlar, evlilikler, doğumlar, emzirme ve ilk çocukluk anıları hakkında olabildiğince çok fotoğraf ve video toplamaya karar verdik. Hepsini bir araya getirip bir film yapmayı düşündük.

Abim ve ben bütün akrabalarımızı ziyaret etmeye başladık. Bu nedenle, herkesin ailemiz ve annem hakkındaki anılarını ve düşüncelerini çok az videoya kaydettik. Sadece bir sinema filmi değil, uzun metrajlı bir film yolundayız.

Abim ve ben bir hafta annemizden izin alıp tüm akrabalarımızı dolaştık, fotoğraf topladık ve kaydettik. Sonunda, uzun çabalar meyvesini verdi. Bir sürü rekorumuz vardı.

Bilgisayarın karşısına geçtik ve dört kolla kurgulamaya başladık. Bir süre sonra filmi bitirdik. Annemin sevdiği müziği de en duygusal ortamda kullandık.

Anneler Günü geldiğinde sürprizi annemize bildirmek için oy pusulaları yazdık. Çizgi romanlarda, buzdolabında izler bıraktık. Salonun bir köşesinde sinematik bir görüntü hazırdı. Annem odaya girince film başladı. Annem donmuştu ve babam, ben ve erkek kardeşim ağlıyorduk.

Filmi izledik ve çok duygulandık ve annem bize teşekkür etti. Sarıldık, ne kadar öyle kaldık hatırlamıyorum ama gerçekten mutluyduk.

Anneler Günü ile ilgili hikayeler hakkındaki yorumlarınızı aşağıya yazabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın