medyauzmani.com
AKSA 2030 stratejisinin temellerini atıyor – Haberinolsun.net.tr – Haberin Olsun!

AKSA 2030 stratejisinin temellerini atıyor – Haberinolsun.net.tr

Kazancı Holding, 2030 yılına ilişkin küresel stratejilerini geliştirmek için AKSA şirketler grubu ile çalışmaya başladı. Kazancı Holding’in merkezinde üst düzey yöneticilerle bir araya gelen Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Cemil Kazancı, “Amacımız, AKSA, sektörde güçlü bir oyuncu. 2030’da küresel enerji.

Enerji sektöründe 4 kıtada üretim yapan ve 22 ülkede faaliyetlerini sürdüren AKSA Şirketler Grubu, Cemil Kazancı liderliğindeki tavan şirketi Kazancı Holding’in üst yönetimi ile bir araya gelerek şunları söyledi:AKSA Küresel Strateji 2030Bu süreçte, enerji sektöründeki AKSA marka faaliyetleri için AKSA 2030 küresel stratejisini oluşturmayı ve stratejileri 2024 yılı içinde hayata geçirmeyi hedefliyor.

Stratejik plan sürecinin açılış oturumunda konuşma Kazancı Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve CEO’su Cemil Kazancı Bu toplantının AKSA grup şirketleri için büyük bir değişimin mihenk taşı olduğunu vurgulayarak, “AKSA, bugüne kadar yaptığımız yatırımlarla Türkiye’den dünyaya açılan çok önemli bir enerji grubu haline geldi. Önümüzdeki dönem AKSA’yı küresel enerji sektöründe güçlü bir oyuncu haline getirmek” dedi. 2030 yılına kadar yeni yatırımlarla özellikle yenilenebilir enerji alanında aktif olarak değer yaratan ve küresel enerji ekosisteminin tüm unsurlarına hizmet eden bir grup olmayı hedefliyoruz. Bu hedeflere yol haritası oluşturacak olan AKSA Küresel Stratejisi 2030; AKSA Grubu şirketlerini harekete geçireceğiz Üç ana tema üzerine inşa ederek 2030 ve ötesine çok daha büyük bir başarı ile gidiyoruz: “Küreselleşme, Kurumsallaşma ve Sürdürülebilir Yüksek Büyüme ”.

Kazancı Holding Hakkında

Temelleri geçtiğimiz yüzyılın ellili yıllarında atılan, enerji sektörünün önde gelen kuruluşlarından biri olan Kazancı Holding, enerji, doğalgaz, elektrik, AKSA markası altında jeneratör, tarım ve turizm grupları. Yarım asrı aşan yolculuğunda vizyoner kimliği ve yenilikçi bakış açısıyla küresel bir güç haline gelen Kazancı Holding, bugün dünya çapında yaptığı yatırımlarla küresel bir güç haline geldi, bugün 9000’den fazla çalışanı ile 4 kıtada üretim, 22’de faaliyet gösteriyor. ülke ve 178 ülkeye satış.

Tüm görselleri ve ek dosyaları indirmek için Aksa Global 2030’dan basın açıklaması_02.10.2022.docxDocx”Aksa Enerji” adına bu e-postayı indirin [email protected] “Aksa Enerji” ve/veya başka bir marka ile ilgili basın bültenlerini veya basın davetlerini almak istemiyorsanız, lütfen Marka & Sektör Ayarları’na tıklayıp Abone Olun. CID tarafından desteklenmektedir: 12Hda, 4,16747,1029062-818986-lambda 1.1 Bu e-postayı görüntülemekte zorluk çekiyorsanız: lütfen buraya tıklayın.

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın