medyauzmani.com
9 ayda 300 milyon dolarlık ihracat – Haberinolsun.net.tr – Haberin Olsun!

9 ayda 300 milyon dolarlık ihracat – Haberinolsun.net.tr

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve Ticaret Bakanı Mehmet Muş, Osmaniye Programı “2023’e Doğru Kent Buluşmaları” kapsamında Osmaniye Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren Baştuğ maden tesislerini ziyaret etti. Bakan Mosch, “Bastog’un çelik ihracatındaki rolü çok önemli,” dedi.

Bölgesel protokolle Bastog Metalurji Tesisleri’ne giden Osmania Valisi Erdinç Yılmaz, Ticaret Bakanı Mehmet Muş ve beraberindeki heyet, Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bastog ve şirket yöneticileri tarafından karşılandı.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş ziyareti sırasında Türkiye’nin ve dünyanın içinden geçtiği süreci, ne yapmak istediklerini, nereye gitmek istediklerini ve gelecek beklentilerini ele alacaklarını açıkladı.

Bakan Mohs Mustafa Baştoğ, sektörel ihracattaki çabalarından dolayı kendisine teşekkür ederek, “Çelik ihracatında Baştoğ’un rolü çok önemli” dedi. dedi.

9 ayda 300 milyon dolarlık ihracat

Türkiye’nin en önemli çelik üreticilerinden Baştuğ’da 2022 yılı üretim, ihracat, istihdam ve vergi sınıflandırması hakkında Bakan Muş’a bilgi veren Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, birçok ülkeye 300 milyon dolarlık ihracat yapıldığını belirtti. 2022’nin ilk dokuz ayında hedeflerinin 400 milyon dolarlık ihracat yapmak olduğunu söyledi.

Mustafa Baştoğ, Baştoğ Grubu’nda 1.450 çalışan bulunduğunu belirterek, üretim, ihracat, istihdam ve vergi ödemelerinin yanı sıra daha iyi performans hedeflerine dikkat çekti. Yerli ve milli yatırım ve üretim hedeflerine büyük önem verdiklerini kaydeden Baştoğ, üretim gücüyle Türkiye’yi dünyanın en önemli çelik ihracatçısı ülkelerinden biri haline getirmek için çalıştıklarını doğruladı.

Mustafa Baştoğ, ziyaretin anısına Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a demir üretim tarihini temsil eden at nalı bir figür hediye etti. Ticaret Bakanı Mehmet Muş, at nalının demirin insanlığa sunduğu mucizeler açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu belirterek, Baştoğu Metalurji Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Paştoğ’a ülkesinin hizmetinde başarılı bir Türk sanayicisi olduğu ve ülkesinin hizmetinde başarılı bir Türk sanayicisi olduğu için teşekkür etti. onun değerli hediyesi için.

Ticaret Bakanı Mehmet Muş’a sunulan at nalı hediyesinin önemi şu cümlelerle ifade edildi;

İlk günün yas ihtişamını paylaşıyoruz. nalbantın toynakların altına gizlenmiş ustalığı kadar vazgeçilmez; Betonda, kolonda, temelde, köprüde ustalığımız. Ama demir de ilk günün ihtişamıyla bizimle birlikte yaşıyor. Gizli, görünmeyen, gömülü veya örtülü bile olsa bir kuyumcu ustalığı ile işlenir; İşimiz bizim ebedi mabedimizdir. “

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın