medyauzmani.com
23 Nisan için kompozisyon örnekleri – Haberin Olsun!

23 Nisan için kompozisyon örnekleri

23 Nisan için kompozisyon örnekleri hakkında bilgi.

Türkiye Cumhuriyeti’nde 23 Nisan her yıl büyük bir coşku ve heyecanla kutlanır. Buluşmamızın açılış günü olması sebebiyle Mustafa Kemal Atatürk’ün çocuklarımıza armağan ettiği bir gündür. Bu güne Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı denir.

Atatürk gibi dahi bir lider dışında, TBMM’nin açılışını Çocuk Bayramı olarak kutlamak kimsenin aklına gelmemiştir. Çocuk sevgisinin yanı sıra resmi bir parti olmaktan kurtarmanın yollarını ararken aklına bu fikir gelmiş olabilir. Bu gün sayesinde geleceğin büyüklerine umutla bakmak mümkün olacaktır.

23 Nisan Çocuk Bayramı olmasının yanı sıra aynı zamanda Ulusal Egemenlik Günü’dür. Bugün aynı zamanda her Türk vatandaşında özgürlük ruhunun ve milli bağımsızlık kararlılığının bir yansıması olarak Ulusal Egemenlik Günü olarak kutlanmaktadır. 23 Nisan’da dünyanın her yerinden misafirlerimizi ağırlıyor ve misafirperverliğimizi tüm dünyaya gösteriyoruz.

Bizler de Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan gitmeli, bayramımızı korumalı ve yüceltmeliyiz. Bu gelenekleri gelecek nesillere aktarmalıyız. Eğitimimizi alıp toplumu olumsuz düşüncelerden ve yanlış davranışlardan arındırmalıyız. 23 Nisan’da çocuklarımızın bir arada eğlendiği gösterilerde olduğu gibi mutlu ve huzurlu bir ülke yaratmalıyız.

23 Nisan, tüm dünya çocukları için Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na ithaf edilmiştir. Dili, dini, ırkı ne olursa olsun tüm çocukların bu özel gününü kutluyoruz.

fotoğraflar (1)

23 Nisan Şiirleri için tıklayın

23 Nisan ile ilgili kısa literatür hakkında yorum yapabilirsiniz.

Kaynak:www.derszamani.net

Diğer gönderilerimize göz at

[wpcin-random-posts]

Yorum yapın